Четвъртък, 28 Март 2024, 10:16

„Всички кметове на ГЕРБ в Софийска област са успешни! Кметът на Костенец наследи една фалирала община, която за 3 г. възроди!“ – Марин Маринов – ГЕРБ-СДС (ВИДЕО)

13 Март 2023, 13:17
(4) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2513 42


„За мен е чест и отговорност да бъда част от ГЕРБ! Защо избрах да бъда кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Аз съм от поколението на прехода, от децата, чието детство мина в зората на демокрацията. Спомням си как затвориха заводите, как хората останаха без работа, как после ги продадоха на безценица. Спомням си как баба ми ме пращаше за хляб с купони, защото без купони не можеше да вземеш хляб. Спомням си режима на тока, режима на водата, спомням си как нямаше улично осветление, но и улици нямаше, имаше едни дупки по пътищата. Спомням си инфлацията от 96-та-97-ма година, когато килограм кашкавал струваше колкото заплатата на баща ми. Спомням си несигурността, престъпността, рекетите, убийствата по улиците, спомням си усещането, че няма държава, че няма кой да мисли за хората. Това се промени. Знаете кой спря тези процеси и разрухата в държавата – това е ГЕРБ с лидер Бойко Борисов.“

Това заяви в словото си пред пълната зала в Ихтиман, вторият в листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област – Марин Маринов и допълни:

„Достатъчно е да погледнете през прозореца и да видите колко неща бяха направени. Моят град Етрополе се промени до неузнаваемост. Нашите кметове в областта положиха неимоверни усилия, за да може населените места да се развиват и животът на хората да става все по-добър. Ихтиман, Долна Баня, Божурище, Сливница, Драгоман, Годеч, Костинброд. Всички наши кметове бяха успешни. Няма как да не споменем и Костенец, където кметът Йордан Ангелов завари една община напълно фалирала и положи огромни усилия, и за 3 години направи много неща за хората.

Аз не съм на много години, но през моя съзнателен живот, всичко, което беше построено и направено за хората, беше направено от Борисов.

Какво ни се предлага отсреща – от Коалиция „ПП-ДБ“ – лозунгът „Има как?“ Да, „Има как“ да ни срине инфлацията, има как да бъдем заляти от бежанската вълна, има как да се взимат заеми, с които ще заборчим децата си, има как да съсипят държавата. Видяхме, че „Има как“! Но ние не искаме вече „Има как“, а стабилна България отново! Затова на 2-ри април, нека да им кажем, че вече няма как!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!




Източник: balkanec.bg

Коментари (42)

  • Отговори (12) (6)
    1. добавен от: Анонимен 13 Март, 13:55

    ОПГ...били успешни...стига бе

  • Отговори (7) (5)
    2. добавен от: Анонимен 13 Март, 14:42

    ОМГ

  • Отговори (10) (7)
    3. добавен от: Анонимен 13 Март, 14:46

    И са боклуци

  • 4.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (5) (9)
    5. добавен от: Анонимен 13 Март, 15:59

    Аз също съм от поколението на прехода и сутрин като отворя очи виждам през прозорец как от един работещ завод, мазника бащата на кандидат-депутата затвори незаконно цяла главна улица за да си направи склад, и в момента завода прилича на катун.

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (7) (7)
    7. добавен от: Анонимен 13 Март, 16:54

    Абе няма лошо нека имаме депутат, но някои да му каже на мазника да си мълчи че много глупости говори.

  • Отговори (7) (6)
    8. добавен от: Анонимен 13 Март, 16:54

    Гербаджиите в затвора при Ценко Чоков!

  • Отговори (7) (3)
    9. добавен от: Анонимен 13 Март, 17:03

    И Краси Живков беше от тех.Такъв "успешляк",та чак до следствения арест стигна!

  • 10.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (30)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete