Събота, 26 Октомври 2024, 02:46

Втора поредна загуба за бронзовият медалист от миналия сезон в ЮЗ Трета лига

12 Август, 09:33
(1) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 279 1


Септември II (София) постигна минимална победа с 1:0 като гост срещу Ботев (Ихтиман) във втория кръг на Югозападната Трета лига. Единственото попадение в мача беше дело на Александър Джамов, който отбеляза гола в 35-ата минута след центриране от фаул.

Двубоят беше равностоен, като и двата отбора се бориха за контрола на топката, но създадените голови положения бяха малко. Въпреки опасните удари на гостите, вратарят на Ботев (Ихтиман) успя да се справи с тях, като запази резултата в границите на минималната загуба. Домакините завършиха срещата с десет души на терена, след като Петър Малинов получи втори жълт и съответно червен картон в 85-ата минута.

Преди срещата, старши треньорът на Ботев (Ихтиман), Валери Свиленов, изрази увереност, че отборът му ще успее да се справи с предизвикателството, въпреки загубата в първия кръг срещу Левски II. „Не успяхме да спечелим мача, както имахме желание. Донякъде тази загуба от Левски II внесе леко напрежение в отбора, но през седмицата се опитахме да успокоим момчетата и да наблегнем на предстоящата среща със Септември II,“ сподели Свиленов пред официалния сайт на клуба.

Треньорът посочи, че мачовете срещу дублиращи отбори са по-специфични и трудни, тъй като тези играчи винаги се стремят да покажат най-доброто от себе си. „Но ние излизаме да поправим грешката от първия кръг и задължително да спечелим трите точки,“ заяви наставникът. Въпреки усилията на отбора, Ботев (Ихтиман) не успя да се наложи и остана без точков актив след втория кръг.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Август, 20:16

    Без тренировъчен процес, не става.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete