Понеделник, 20 Май 2024, 03:45

Второ място за СОУ "Хр. Ясенов" от зоналната фаза на Ученическите игри по футбол VIII-X клас

19 Април 2016, 15:27
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1226 2


Етрополе бе домакин на зоналната фаза от ученическите игри по футбол във възрастова група VIII-X клас. Срещите се играха на изкуственото игрище на обновения спортен комплекс "Чавдар", които предостави прекрасни условия на отборите. В надпреварата се включиха състави от: Радомир, Панагюрище, Дупница, Благоевград и Етрополе. Финалната среща бе между отборите на СОУ "Хр. Ясенов" гр. Етрополе и Гимназия "Христо Ботев" гр. Дупница. По регламент всяко полувреме бе от по 30 мин.

Финалистите излязоха крайно мотивирани да спечелят купата, но с по-свежи сили бяха момчетата от гр. Дупница, които имаха и повече време да почиват преди решаващата среща. Представителите на Етрополе дадоха всичко от себе си, раздадоха се на терена, но краен победител с 2:1 стана тима на Гимназия "Христо Ботев"гр.Дупница.Купата и грамотите бяха връчени от Атанаска Делева-главен експерт по физическо възпитание и спорт в РИО София-регион и Димитър Хаджиев-изпълнителен директор на футболна академия "Христо Стоичков" гр. Етрополе.

Състав на СОУ "Хр. Ясенов": Иван Чорбаджийски, Йордан Йорданов, Мартин Николов, Милен Иванов, Николай Матев, Пресиян Цвятков, Симеон Йорданов, Сотир Илиев /капитан/, Станислав Иванов, Тодор Илчев, Цветомир Янков, Асен Симеонов, Бойко Симеонов, Стефан Йорданов, Ростислав Михайлов, Димитър Борисов, Стоян Терзиев, Александър Александров, Божидар Тошев.
Треньори :Емилия Ненова и Петър Христов/непедагогически ръководител/

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Април, 06:56

    ГОСПОДА ОТ ОБЩИНАТА, ВЗЕМЕТЕ И ИЗМИЙТЕ УЛИЦИТЕ НА ГРАДА!!!! СРАМОТА Е ДА ЖИВЕЕШ В БАЛКАНСКО ГРАДЧЕ И ДА ДИШАШ ПРАХОЛЯКА ПО УЛИЦИТЕ!!! ПОСТОЙТЕ МАЛКО ПО СПИРКИТЕ НА ПАРТИЗАНСКИ ДА ПОДИШАТЕ "ЧИСТ" ВЪЗДУХ, А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ТОЛКОВА ХОРА ЖИВЕЯТ НА ТАЗИ УЛИЦА, КЪДЕТО ТРАФИКА Е НАЙ-ЗАСИЛЕН!!! КМЕТА КАТО НЕ ЖИВЕЕ ТАМ ВЪОБЩЕ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ......ЕДНИ УЛИЦИ НЕМОЖЕТЕ ДА ИЗМИЕТЕ, А НИЕ ЧАКАМЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ДА СЕ НАПРАВИ В ТОЗИ ГРАД!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Април, 09:58

    #1,марш на стадиона да пориташ топка и ще ти мине яда.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (254)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (139)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete