Сряда, 23 Октомври 2024, 03:33

Взривът в Костинброд: Жена с 28% изгаряния, разследването продължава

14 Юни, 13:57
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1100 0


След днешния тежък инцидент в Костинброд, жена е настанена за лечение с 28% изгаряния, съобщиха от лечебното заведение в ОДМВР-София. Пострадалата е получила сериозни наранявания и в момента е подложена на интензивно медицинско наблюдение. Лекарите полагат максимални усилия за стабилизирането на нейното състояние.

Тази сутрин, около 9:15 часа в Костинброд по време на ремонтни изкопни дейности на ул. „Обединена“ е била спукана тръба на газопровод, което е довело до изтичане на газ и последващ взрив.

Междувременно, екипи на полицията и пожарната служба извършват оглед на местопроизшествието. Целта е да се установят точните причини за възникването на инцидента и размерът на нанесените щети. В момента информацията е оскъдна и разследването продължава, като органите на реда събират необходимите доказателства и свидетелски показания.

Очаква се допълнителна информация да бъде предоставена от компетентните органи в следващите дни, след като бъдат анализирани всички събрани данни и изготвени съответните експертизи. Властите призовават свидетели или хора с информация за инцидента да се обърнат към местното полицейско управление.

Случаят предизвика сериозно безпокойство сред местната общност, която се надява на бързо и успешно разследване, както и на пълно възстановяване на пострадалата жена.








Източник: balkanec.bg

Подобни новини

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (88)
70% Complete
Не (304)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (102)
70% Complete
Всички са маскари. (161)
70% Complete