Петък, 29 Март 2024, 03:21

Йовов: Дембеле и Божинов са в полезрението на Левски

29 Октомври 2013, 10:29
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1603 0


Нападателите Гара Дембеле и Валери Божинов са в полезрението на Левски, въпреки че техни трансфери на Герена биха били трудни. Това заяви спортният директор на "сините" Христо Йовов, който обеща клубът да има готова стратегия за следващите една-две години в най-кратки срокове.

"Смятам, че през последните месеци на футболистите им се събра много. Не говоря само за последната случка. Друго оправдание не мога да намеря. Мога да обещая, че след месец и половина, когато свърши този етап, Левски в мое лице ще излезе с концепция, поне за година и половина. Левски трябва да изгради фундамент. Левски трябва да има стил. Левски трябва да вади и футболисти от детско-юношеската школа. Феновете трябва да прояват разбиране. Трябва да си степенуваме целите", заяви Йовов в предаването "Пред банята".

Той коментира и възможността Левски да привлече Гара Дембеле и Валери Божинов. 

"На този етап няма нищо около Гара Дембеле. Заплащането в Германия е в пъти повече, отколкото в България. Всеки би искал такъв играч като Дембеле, но само с желание няма да стане. С най-голямо удоволствие бихме привлeкли футболист от класата на Валери Божинов, но той първо трябва да изчисти проблемите си със Спортинг", заяви бившият халф на "сините".


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete