Петък, 26 Април 2024, 19:52

Йовов: Искам 20 победи до края на сезона

18 Февруари 2014, 15:34
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1660 2


Спортният директор на Левски Христо Йовов даде днес официална пресконференция, на която бяха представени всичките нови попълнение на "сините" с изключение на Антон Огнянов. Христо Йовов потвърди, че Левски ще търси още играчи за тарнсфер заради тежката травма на Огнянов.
Също така спортният директор на "сините" заяви, че треньорът Антони Здравков може да остане начело на отбора, ако покаже добри резултати до края на сезона.
"С травмата на Тони Огнянов излезе още един проблем пред нас. Мислехме, че сме приключили със селекцията, но с неговата контузия се отвори дупка в левия фланг. Ще търсим още един футболист за поста", потвърди Йовов.
"Мисля, че имената на футболистите, които представихме днес, говорят сами по себе си за класата им. За Рафаел Бастос могат да говорят титлите и трофеите, които е спечелил и играта му в Европа. Валери Божинов пък няма нужда от представяне - той е звезда", посочи Йовов.
Спортният директор добави, че на този етап Левски няма да се разделя с никого от играчите си. Той също така призна, че "сините" са се забавили със селекцията, но и посочи причините за това.
"Няма шанс да се разделим с някого от футболистите. Въпрос на треньорско решение е кой ще играе. Вярно е, че малко закъсняхме със селекцията, но знаете, че обикновено България е последна дестинация за добрите футболисти. Трябваше да се съобразим и с това нещо. Аз обаче съм щастлив, че успяхме да привлечем тези играчи", заяви той.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 11:51

    Браво Ице - почна ги!Вчера - суперфутбол в синьо!Скъсахте им .ъза на ония бели мишоци! В цирковата ти трупа липсва само основното левскарско оръжие за пролетта - Николета по цици...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 18:23

    Браво Ице - и не днес не ги пропусна!Мачкай!Локомотивите запуфтяха, влаковете спряха,БДЖ-то фалира - те такъв футбол,като този в синьо, не са виждали! Още два такива мача и .... добре дошъл в Своге...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete