Четвъртък, 2 Май 2024, 11:38

Йовов: Нова Висша лига звучи страшно

26 Януари 2016, 11:18
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 2532 17


Новото ми амплоа е по-различно, отговорностите са доста по-сериозни - коментира пред Ринг Христо Йовов, който в момента е заместник-кмет на община Своге. Футболът е свързан и със забавленията.Имахме някакви разговори с Левски, но сметнах, че е по-добре да не се захващам с длъжността, която ми беше предложена – коментира Йовов.

Равносметката за мен от Левски – не бях достатъчно твърд и накрая прецаканият си ти. Трябва да се работи с по-твърда ръка. За Левски винаги ще мисля само хубави неща.Радостното е, че финансовите проблеми отпаднаха. През по-голямата част никога не е ставало дума за забавяне и това ти дава спокойствие – добави бившият футболист. Много бих искал Левски да има шансове за титлата срещу Лудогорец. Смятам, че още не са готови. През зимата по-трудно се правят трансфери. Ако не намират точните хора, по-добре да не ги взимат – допълни Йовов.

Бившият футболист на Левски коментира ваденето на Литекс, като първосигнална реакция. Ако имаха време да го обмислят, сигурно нямаше да постъпят по този начин. Литекс е отбор с традиции, но рано или късно трябва да започнат да се спазват законите в българския футбол – коментира заместник-кметът на Своге. Не вярвам, че другите фенове не искат да има дерби срещу Литекс, само за да получат удовлетворение. Ние, левскарите започнахме с времето да съжаляваме и че ги няма ЦСКА, сега и за Литекс. Трябваше отдавна това да се случи и да се спазват законите – подчерта Йовов.

Според Йовов при този начин на гласуване трудно може да се стигне до промени в БФС и трябва да се дава повече глас на отборите от „А“ група. Чувал съм отчасти как се случват нещата. Не е логично да има 600 регистрирани клуба, които да дават гласа си. Трябва да се намери някаква формула – обясни бившият футболист на Левски.

Йовов коментира и създаването на нова Висша лига, за която по-рано balkanec.bg писа. Според Бижутера тази идея звучи страшно. Какви ще са критериите? Аз като отговорник за спорта в Своге мога ли да поискам да играя в „А“ група? Или, ако се явят 50 отбора-кандидати. За мен това е прах в очите, мога и да греша – коментира Йовов. Трябва да се определят някакви критерии. Банкова гаранция, взимаш стадиона, осветлението и правиш отбор. Моят съвет е да се намери начин, в който да се мисли за бъдещето и тази програма да даде някакъв резултат до 10 години – допълни Йовов.


Източник: сн. Gong.bg

Коментари (17)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Златка 26 Януари, 12:21

    Йовов е бог в леглото

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: любопитен 26 Януари, 16:36

    За коя - за Черната или Русата?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: селянина 26 Януари, 22:28

    Абе Йовов,абе Иванов,кметовелисте каквисте аз не знам.А вие знаетели изобщо че Моята кофа със смет нее извозвана две седмици,вдигате данаци и накрая нищо.А кой ще поеме отговорноста за цялата мизерия?

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Баба Вунка 26 Януари, 22:43

    До3,Как кой бе чедо?! Естетвено че г.петков ще го и..у...ха, който е ресорен кмет.ха,ха,ха,ха,ха.Пиша името му с малки букви,защото този мизерник големи не заслужава.От бабаВи.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Бай 26 Януари, 22:45

    Ицко,потописе в снега.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 27 Януари, 03:16

    Явно тия в общината са спечелили конкурси за най- голям малоумник. Жалко, много жалко. Нивото е мн ниско.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Запознат 27 Януари, 10:23

    Христо не не малоумник, но за чий х.. се е глобнал с тия мръсници от мъжки пол, само той си знае. Дано да успее да се отлепи от тях, защото е свестен.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: селянин 27 Януари, 20:44

    Утре ще ти изсипя кофата със смет пред s- класата.ако не извозите буклука!!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: анонимен 27 Януари, 20:53

    Имаме си нова пияница в общинката ,ха ха ха.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: 100кинта 27 Януари, 21:03

    Бате емо, почисти си буклука!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete