Четвъртък, 25 Април 2024, 09:30

Йовов: Вече ще избираме по-внимателно треньорите на "Левски"

11 Октомври 2013, 15:39
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1540 1


"Левски" ще избере по-внимателно следващия си старши треньор, обеща новият спортен директор Христо Йовов, който наследи поста от напусналия преди два дни Наско Сираков.

Засега отборът ще се води Антони Здравков, а Елин Топузаков и Мариан Христов ще са със статута на помощници с "важна дума при взимането на решения". Заради административни въпроси Христов ще бъде записан като старши треньор за мача реванш за купата на България срещу "Пирин" (Гоце Делчев).

Единствено бившият капитан на сините Йовов е гласувал като "въздържал" се при гласуването на ръководителите при избора на Ивайло Петев за треньор, стана ясно от пресконференцията на ръководството.
"От мен няма да чуете коментар за отминали неща. Аз гледам напред и се надявам да подобрим нещата. Не искам да влизам в полемики и не искам да говоря за това, което сме пропуснали. Това е един безкраен разговор", заяви той.
"Може да сме изпуснали едни, но сме взели други. Нямах възможност да изкажа точно мнение за качествата на Петев и дали той може да отговори на стила на "Левски", добави той.

"Моята визия относно треньорите е такава и от този момент в клуба ще се процедира точно така. Треньорите ще бъдат разглеждани по-подробно и ще бъдат избирани по-внимателно. Те трябва да отговарят на стила на "Левски", каза Йовов.
По-рано днес беше официално прекратен договорът на предишния наставник Славиша Йоканович. Договорката с Ивайло Петев въобще не влезе в сила, а от днес може да се започне процедура по регистрирането на договора на Антони Здравков.
"Днес прекратихме взаимоотношенията по взаимно съгласие с г-н Йоканович, което ни позволи да обявим новия треньорски екип", заяви изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Ноември, 09:11

    Браво Ице, поздравления

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete