Неделя, 28 Април 2024, 11:05

Юлиан Ангелов е кандидат за кмет на община Костинброд

14 Септември 2023, 07:26
(4) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 3272 0


В навечерието на големия християнски празник - Кръстовден, официално беше представена кандидатурата на Юлиан Ангелов за кандидат за кмет на община Костинброд. Неговата кандидатура е резултат от номинацията му от граждани на общината и политически сили.
"Костинброд има нужда от ново начало, ново отношение към хората - човешко, с уважение към всеки. Необходимо е скъсване с досегашния модел на "местен феодализъм", при който една фигура се разпорежда в цялата община и решава съдбите на хората. Всяка една община се развива и гради, но да не се подлъгваме, че това се случва благодарение на някой благодетел - това се случва с държавни и европейски средства, със средства от общинския бюджет, който е резултат от данъците и таксите на местните жители. Именно за това влизам в битката за кмет на община Костинброд - защото тя е динамично развиваща се и разрастваща се община и нейните жители не трябва да се делят по някакви принципи, а да се обединяват, в името на развитието на населеното място", каза Ангелов.
Юлиан Ангелов живее със съпругата си и двете си дъщери в Драговищица, община Костинброд. Той е депутат в две Народни събрания, главен секретар на ВМРО. От години насам инициира и подпомага редица патриотични инициативи както в община Костинброд, така и в цялата страна. Завършил е Стопанската академия „Д. Ценов“ в Свищов със специалност „Икономика на търговията“ и Русенския университет „Ангел Кънчев“ в Русе със специалност „Културно-историческо наследство“.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete