Понеделник, 2 Октомври 2023, 11:13

Юлиан Ангелов е кандидат за кмет на община Костинброд

14 Септември, 07:26
(4) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2871 0


В навечерието на големия християнски празник - Кръстовден, официално беше представена кандидатурата на Юлиан Ангелов за кандидат за кмет на община Костинброд. Неговата кандидатура е резултат от номинацията му от граждани на общината и политически сили.
"Костинброд има нужда от ново начало, ново отношение към хората - човешко, с уважение към всеки. Необходимо е скъсване с досегашния модел на "местен феодализъм", при който една фигура се разпорежда в цялата община и решава съдбите на хората. Всяка една община се развива и гради, но да не се подлъгваме, че това се случва благодарение на някой благодетел - това се случва с държавни и европейски средства, със средства от общинския бюджет, който е резултат от данъците и таксите на местните жители. Именно за това влизам в битката за кмет на община Костинброд - защото тя е динамично развиваща се и разрастваща се община и нейните жители не трябва да се делят по някакви принципи, а да се обединяват, в името на развитието на населеното място", каза Ангелов.
Юлиан Ангелов живее със съпругата си и двете си дъщери в Драговищица, община Костинброд. Той е депутат в две Народни събрания, главен секретар на ВМРО. От години насам инициира и подпомага редица патриотични инициативи както в община Костинброд, така и в цялата страна. Завършил е Стопанската академия „Д. Ценов“ в Свищов със специалност „Икономика на търговията“ и Русенския университет „Ангел Кънчев“ в Русе със специалност „Културно-историческо наследство“.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (38)

Кой трябва да бъде националният празник на България?

Анкета » коментари (38)

Кой трябва да бъде националният празник на България?

отговори
3 март – Денят на Освобождението (624)
70% Complete
24 май – Денят на българската писменост и култура (83)
70% Complete
6 септември – Денят на Съединението (45)
70% Complete
22 септември – Денят на Независимостта (51)
70% Complete
Тази дискусия е излишна, само се чудят как да разделят хората (106)
70% Complete