Неделя, 5 Май 2024, 14:25

Юношите на Спортист със служебна загуба

8 Октомври 2014, 20:17
(1) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1890 0


Юношите старша възраст на „Спортист” Своге загубиха служебно с 0:5 от отбора на „Рилски спортист”, Самоков. Своге винаги е бил трудно място за гостуване на нашия отбор, но този път младоците си тръгнаха доста по-рано от очакваното – коментираха самоковски медии.
Самоковци откриха резултата в 6-та минута, когато се стигна до ъглов удар. Последва хубаво центриране на Спасимир Лобутов към непокрития Тодор Вуков, който с хубав удар с глава откри резултата. В 10-та минута, футболистът на „Спортист” Валентин Недялков премина през 3-ма защитници, подаде към Боян Василев, който с прецизен удар изравни резултата. 2 минути по-късно играч на домакините получи директен червен картон след много грубо влизане в краката на капитана Кристиян Додов.
В 15-та минута „Рилецо” получи правото да изпълни дузпа, спечелена от Били Кирилов. Кристиян Додов бе хладнокръвен и насочи топката в долния десен ъгъл на вратата за 2:1. 2 минути след 2-ия гол за „Рилски”, Боян Василев се откъсна от защитата опита се да премине и вратаря, но падна и не спечели дузпа, а съдията даде жълт картон за симулация. След този картон футболистът избухна и налетя на бой на съдията. По него се нахвърлиха и останалите футболисти на „Спортист” Своге. Съдията прекрати мача и даде служебна победа на „Рилски спортист”. Така, срещата завърши при резултат 0:5.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete