Четвъртък, 13 Юни 2024, 17:59

Юношите на Спортист срещат отбора на ЦСКА в събота

6 Февруари 2013, 14:27
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 3712 1


Тази събота /9 февруари/ от 11,30 ч. юношите на ФК „Спортист” ще премерят сили с школата на „ЦСКА”. Мачът ще се играе на стадиона в с. Искрец.
Въпреки, че мъжкият футболен отбор на „Спортист”, обяви фалит и напусна професионалния футбол, интересът към футбола от страна на подрастващите не стихва. С това се похвали треньора на децата в школата на „Спортист” - Ангел Танев.
''В момента отбора има всички възрастови групи, като юношите и младшата възраст дори са лидери в класиранията.'', сподели треньорът им за balkanec.bg.
В школата тренират над 50 деца, като радващото е, че най-много са най-малките, които дори са разделени на 2 групи. Едната тренира в Своге, а другата на терена на „Искра” Искрец.
По-голямата част от децата, които тренират футбол са от селата в общината – с.Искрец, с. Томпсън, с. Реброво, с. Церово и с. Владо Тричков.
При юношите са записани 2-ма играчи от София, които са предпочели „Спортист”, заради по-добрата база и безплатното обучение, които не предлагат софийските отбори.
Първенството стартира в началото на месец април, но ”Спортист” вече започна своята подготовка и децата тренират 2 пъти седмично.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Десислава 8 Февруари, 08:36

    Своге НЯМА две групи при най-малките.Единят от двата отбора е на Искра Искрец.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (1)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (1)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (7)
70% Complete
Не (14)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (1)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (2)
70% Complete
Всички са маскари. (11)
70% Complete