Вторник, 30 Април 2024, 10:59

Юношите на Волейболен клуб "Етрополе" станаха лидери след служебна победа

12 Февруари 2012, 18:30
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 3382 3


Днес от 14.00ч. трябваше да се поднови  първенството по волейбол при юношите старша възраст ”V” група. Съперник на етрополския отбор трябваше да е лидера  до момента Монтана, който не се яви в СЗ ”Чавдар” и поради това етрополци спечелиха служебно с 3:0 гейма /25:0,25:0,25:0/, като по този начин заеха временно лидерската позиция в групата. Отбора на Монтана не бе оповестил нито домакините нито БФВ, за своето неявяване за срещата, но една от причините която ни сподели съдията  е, че капитана на отбора и най-добър състезател на Монтана е контузен и без него нямало смисъл да пътуват до Етрополе, по наредбите на волейболната федерация отборите имат право по на една служебна загуба.
Така етрополци с пет победи и една загуба и актив от 11 точки са водачи във групата следвани от отборите на Монтана с 10 точки и Ботев Враца с 8т. След тях се нареждат Раковски-Севлиево, Пирдоп и Козлодуй. Първите три отбора от групата продължават своето участие към държавните финали. В следващи кръг момчетата от Етрополе годтуват на отбора на Ботев-Враца

Все пак двайсетината зрители не скучаха и станаха свидетели на импровизирана среща между юношеския тим и сборна формация на ветерани на ВК ”Етрополе”, като в състава на вторите блестеше наставника Васил Василев, а на съдийската  маса точките отчиташе зам.-кмета на общината г-жа Росица Христова.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Февруари, 15:21

    Браво на спорта в Етрополе

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 13 Февруари, 15:42

    евала на тези момчета че тренират в тоя студ

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: НЕанонимен :D 17 Февруари, 23:18

    незнам за какво браво говорите като победата е служебна :D и освен това всички тренират в студа ;) Най-стойностните отбори в групата без съмнение са тези на Враца и Монтана, които всяка година са фаворити в групата си. Сега след като и отбора на Белоградчик го няма, просто не се виждаше кой ще може да ги спре... ако не беше контузията на Стилиян, Монтана щяха все още да са си първи, въпреки че сегашната им старша възраст е на светлинни години от 92 и 91 наборите (мое мнение) :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete