Понеделник, 20 Март 2023, 20:38

"За да се чуе гласът на Ботевград в Парламента, гласувайте с бюлетина номер 2 и преференция 3!" - Дамян Маринов (ВИДЕО)

15 Март, 12:38
обновена преди 2 дни
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 899 3


„За да бъдеш народен представител, трябва първо да познаваш проблемите на местната общност. От осем години съм общински съветник в Ботевград, зам.-председател на Общинския съвет. Познавам живота в нашата община, а и в цялата Софийска област. През годините многократно съм търсен от граждани, за решаване на наболели проблеми. И досега съм връзката на местните хора с държавни институции като АПИ, НАП, НЗОК, ТЕЛК. Съвместните ни усилия в голяма част от случаите дадоха положителен резултат.“

С тези думи третият в листата на ГЕРБ-СДС за 26-ти МИР Дамян Маринов се обърна към своите съграждани на провелата се предизборна среща на 14-ти март в Ботевград, в Малкия салон на НЧ „Христо Ботев – 1884“. Салонът беше препълнен със симпатизанти, а местата се оказаха недостатъчни за всички. Предизборната среща бе открита с фолклорна програма в изпълнение на танцьорите от ТС „Радост“.

Кратко слово произнесе и Весела Вутева, счетоводител, също от Ботевград и част от листата на ГЕРБ-СДС.

Водачът на листата Младен Маринов посочи приоритетите: „Сегашният проблем който трябва да решим бързо е цената на хранителните продукти. Знаем как, имаме опит и аз съм убеден, че ако има редовно правителство институциите ще си свършат работата по отношение на монополите и картелите. Виждате, че с горивата нещата се промениха. Левчето, за което говорихме че се краде стана видно. Един месец след като падна правителството на Петков, и дизелът и бензинът поевтиняха с 1 лв. Не че войната в Украйна свърши, просто тези хора работеха за големите корпорации. Същото се случи и с газа. Ние обяснявахме, че там има 30%, които отиват за посредници. Същото го каза и служебният министър на президента Радев и го доказа животът – сега газта, макар и все още скъпа, е много по-евтина, отколкото беше при правителството на Промяната. Така че има възможности и ние знаем как да регулираме цените. Не може в България инфлацията да е двойно по-висока от инфлацията в Европа. Това не е привнесена инфлация, а генерирана инфлация от грешни управленски решения и преди всичко от бездействие на управляващите“.

„На 2-ри април с Бюлетина номер 2 и преференция 3 – за да се чува гласът на Ботевград и в Парламента!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

 • 1.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • 2.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • Отговори (11) (0)
  3. добавен от: Анонимен 15 Март, 13:29

  Всички сме боклуци, и заслужаваме да ни управляват боклуци. Днес в 12.58 по моя часовник, един млад мъж работещ в кафе Цвет, блъсна капака на един полуотворедн контейнер и изшвърли отгоре кашони и пластмасови щайги. Срещу магазин Фреш има още 7 празни контейнера, но са затворени. Докога този мързел у младите хора. Но за всичко са виновни контролните органи. Там има камери, а и общината не можа да премахне буса/склад/ на кафе Цвет. Колко стари колибяха премахнати и собствениците им глобени, но тези от Цвет са недосегаеми.

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (43)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

Анкета » коментари (43)

Какво мислите за военното нахлуване на Русия в Украйна

отговори
Абсолютен акт на агресия от Путин и нарушаване на международното право (920)
70% Complete
Русия не е виновна, Украйна и Западът предизвикаха реакцията на Москва (2181)
70% Complete
Напрежението ескалира, но скоро ще спадне, светът не може да си позволи такава война (134)
70% Complete
Голяма грешка на Путин, това ще е краят му (138)
70% Complete
Нека не бързаме с изводите, дано всичко приключи скоро (405)
70% Complete