Четвъртък, 16 Май 2024, 22:26

За осма поредна година се провеждат изпити на Pearson в езиков център "Markoni`s"

21 Май 2016, 07:31
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1533


Днес 53 ученици полагат писмения изпит Pearson, който се провежда в езиков център Markoni`s. Участниците в изпита са от всички езикови нива според общата европейска езикова рамка A1-С2.

Миналата седмица всичики положиха устния изпит. Мнението на акредитираните изпитващи Николай Николов и Гергана Муховска, обучаваните са показали много добро владеене на езика. Някои от учениците са направили много голямо впечатление.

По регламент материалите за изпита се отварят едновременно, а след приключването му, работите се запечатват и в рамките на 24 часа се изпращат за оценка в Обединеното кралство.
По време на устния изпит, г-н Николов и г-жа Муховска  дават своята оценка. Целият изпит се записва на аудиозапис и в Англия се оценява отново. След това се прави обща оценка. Ако разликата между двете е повече от една точка, има арбитраж. "До арбитраж никога не се е стигало, което единствено може да ни радва", коментира г-н Николов.

"Използвам случая да пожелая на всички успех, защото изпитите не са леки от нива B2-C2. Сертификатът, придобит от този изпит дава право за кандидатстване в много университети по целия свят."

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete