Събота, 18 Май 2024, 20:50

Задържаха двама ботевградчани за фалшифициране на документи (ОБНОВЕНА)

2 Февруари 2015, 14:27
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3380 9


Трима мъже, фабрикували фалшиви дипломи за основно и средно образование, бяха задържани на територията на град Ботевград и тетевенското село Глогово в петък. При специализирана полицейска операция под ръководството на Районна прокуратура-Ловеч и с участието на служители от ОД МВР-Ловеч и София и РУ МВР-Тетевен и Ботевград, са проведени процесуално следствени действия в домовете на 41-годишен жител на Глогово и на двама на Ботевград - на 52 и 29 години.

При претърсвания и изземвания и лични обиски били намерени 2 удостоверения за завършен 7 клас, свидетелства за правоспособност, пишеща машина, празни бланки от различни държавни учреждения, ксерокопия на лични карти, бланки на дипломи за завършено средно образование и др.

В къщата в Глогово пък освен документи били открити и едноцевна гладкоцевна пушка и двуцевна гладкоцевна пушка. Образувано е досъдебно производство. Трите лица са задържани в РУ-Ловеч, като на двама от тях е наложена мярка задържане за 72 часа с постановление на РП-Ловеч.

Balkanec.bg научи, че акцията в Ботевград е била проведена на ул "Свобода", а по неофициална информация единят от задържаните ботевградчани е с инициали В.Б, бивш учител.



Източник: 24chasa.bg

Коментари (9)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 14:50

    Техникума е на тази улица. :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 16:06

    Техникума е на улица Витоша

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 17:04

    На тази улица е даскала Ботев.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 17:56

    За такива престъпници трябва много строги и безкомпромисни наказания!!! И публично да се изнасят имената им, да бъдат обществено порицавани, и заклеймявани!!! Които знаят, нека да напишат имената им и повече информация за тях да изнесат!!! Споменава се, че единият е бивш учител _ кой, какъв учител, къде? А другият? Срам и резил пак за ботевградчани! Ето защо има много кандидати за работа тук с дипломи, които не могат да пишат... Един призна, че е платил голяма сума за диплома на сина си, който не може да пише, а кандидатства за работа...

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 17:58

    Този "VASKO" "Ботев" и сие мангали ли са или какви Те са ги задминали по манталитет, дори да не са от такъв етнос... Такива заслужават неграмотници да ги управляват... Ромите вече се осъзнават, а българите _ КОГА?!!!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 17:58

    А ето и някои от последствията от такива престъпни деяния:
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4571818
    "..."Движение за благоденствие и възход" е най-новата партия, който учредиха днес в Пловдив над 1000 души предимно от Столипиново...Турска реч звучеше навсякъде... Дервиш Хасан, който оглави контролния съвет...В речта си изтъкнал, че "нашите деца завършват 12-и клас, а не могат да си напишат името, нито да си намерят работа". .."

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Февруари, 18:24

    Това да не е помака с "журналистката"?

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: anonimen 2 Февруари, 23:46

    4 saglasen s ted. No ima dalboka konspirazia I v naschia lager e sabranena prosrachnata informazia v tamninata e po besopasno sa silnite na denia

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 3 Февруари, 20:53

    Завършил съм средно образование преди 22години в ботевград още тогава Даскала Ботев продаваше фалшиви дипломи с пълно 6. Все пак бързо работи разследването в Бг. 22 години си е направо бързо, а аз не зная от кога ги продава, като и сложа 4години средно образование, значи стават 26 и то може би повече.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete