Четвъртък, 25 Април 2024, 12:00

Задържаха за 72 часа мъжът опитал да разбие касите на детски игрални автомати в Елин Пелин; Извършителят е осъждан помориец

8 Март 2023, 11:39
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 523 0


Осъждан помориец е задържан за 72 часа, след като криминалисти разкриха негови престъпни посегателства на територията на Елин Пелин.

Работата по случая започнала в нощта срещу 7 март, когато час след полунощ в РУ-Елин Пелин постъпил сигнал, че мъж опитва да разбие касите на детски игрални автомати в центъра на града. На място веднага били изпратени полицейски служители, които установили и задържали извършителя. По случая било образувано досъдебно производство.

В хода на предприетите действия по разследването криминалистите разкрили, че същата нощ криминално проявеният и осъждан помориец е извършил и друго престъпление – разбил четири каси от машини за самообслужване на автомивка в с. Гара Елин Пелин, като противозаконно отнел намиращите се в тях парични суми.


След приключване на процесуално-следствените действия извършителят е привлечен в качеството на обвиняем за двете престъпления, представляващи опасен рецидив, и с прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена за срок до 72 часа.



Източник: ОДМВР

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete