Петък, 18 Октомври 2024, 11:43

ЗАДЪРЖАНИЯТ С ДРОГА АСЕН БЕРБАТОВ ПЪТУВАЛ С ЖЕНА СИ ДИМИТРИЧКА

5 Октомври 2012, 11:11
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 3355 2


Задържаният с дрога Асен Бербатов пътувал с жена си. След гонка полицията е открила в автомобила им 20 грама кокаин, както съобщи вече БЛИЦ. Наркотикът бил скрит в дунапрена на седалката на детско столче. Засега обаче информацията не е официално потвърдена. Намереното прахообразно вещество реагирало при първите тестове на кокаин.
Автомобилът е спрян на главен път Е-79 към 18,30 часа близо до КПП Дяково край Дупница след зрелищно преследване. Акцията е на ГДБОП. В автомобила Бербатов е пътувал със съпругата си Димитричка. И двамата са задържани за едно денонощие, твърдят източници от прокуратурата в Дупница, цитирани от "Стандарт". Все още срещу тях не са повдигнати обвинения.

Според е79 обаче, Асен Бербатов е пътувал с Николай Борисов. Поради чистото криминално минало на двамата нямало да бъде удължавано задържането им за 24 часа.

Около брата на Бербо се носеха слухове, че е затънал в борчове. През 2010 г. британският таблоид "Сън" дори обяви, че Асен е бил отвлечен заради дългове към гангстерска група, а похитителите искали откуп от известния му батко, който тогава бе нападател на "Манчестър Юнайтед". От семейството и полицията в Благоевград обаче категорично отрекоха тази информация.

Припомняме, че преди време барети нахлуха в дома на Асен. Тогава плъзна слух, че маскираният спецотряд е търсел наркотици. Той е бил в близки отношения с наркобоса Иван Ганчев-Ганята, който е чичо на жена му Димитричка.

Източник: http://www.blitz.bg/

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: kiro 5 Октомври, 12:02

    "Според е79 обаче", Асен Бербатов е пътувал с Николай Борисов.???????????

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 19:40

    Димитричка - егати старовремското име!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (84)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (99)
70% Complete
Всички са маскари. (148)
70% Complete