Понеделник, 13 Май 2024, 14:15

Заключителен открит урок по вероучение в ОУ "Васил Левски" гр. Правец

14 Май 2015, 14:34
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1491 3


На 13 май 2015г. в ОУ „Васил Левски" гр. Правец се проведе заключителен открит урок по вероучение с учител Димо Николов от Духовната академия.
 
Учениците от IV а клас показаха знания  придобити през учебната година. Тема на урока бе „Светите братя Кирил и Методий".
 
На урока присъстваха отец Михаил – йеромонах на Чекотинския манастир и отец Илия, свещеник на Правец. Те подариха на учениците „Евангелие" с благословението на Ловчанския Митрополит Гавраил.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Май, 17:35

    Религията трябва да забрани за непълнолетни лица . Не трябва да се пропангидира религия . Нали човек има да избира религия . Тогава защо като се родим автоматично ни слагат към някаква религия . Така се раждат някакви религиозни фанатици .

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Май, 06:00

    Това, което си написал не е съвсем вярно. 1. Ние сме християни и съвсем в реда на нещата желая и децата ми да са такива. Ако пораснат и желаят да сменят религията си, това би ме доста притеснило. 2. Религиозните фанатици ги търси в общество, проповядващо съвсем друга религия. 3. Кой друг предмет в училище ги учи на най- човешките добродели?!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Ваня 15 Май, 08:04

    Вярата в Бога и във всички християнски дибродетели се учат както всичко останало в този живот. Часовете по Религия правят този път към знанието по-лек и по-успешен. Учениците трябва да знаят каква сила е вярата в Бога, в доброто, в човечността и да се научат да съчувстват болката и страданието на другия, да не нараняват, а да помагат...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (238)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete