Петък, 3 Май 2024, 13:26

Започна ремонт на ритуалната зала към гробищния парк в Правец

24 Септември 2014, 16:17
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1679 8


Ремонтират Ритуалната зала към гробищния парк на гр. Правец. В реконструкцията са вложени средства от бюджета на Общината.
Ремонтните дейности включват подмяна на нови врати , окачен таван, пребоядисване на стените, подмяна на осветителните тела и други.
Всяка година се инвестират средства за гробищния парк в Правец. Миналата година беше направена реконструкция на покрива, а тази година бях поставени водоотвеждащи улуци. Кметът на Правец - Румен Гунински сподели, че ремонтни дейности за обновяване на гробищния парк ще продължат и занапред.


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Септември, 20:16

    от каде намерихте тази хубавица
    :P :P

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: gost 24 Септември, 20:39

    ami napraviha i toaletna..........

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Септември, 21:22

    Най-спешното и най-неотложното, което трябва да се направи за гробищния парк е да се спре водата, която идва от Пушкарското и влиза вътре, като залива, не, по-точно потапя гробовете на нашите покойници, а те не могат да се спасят сами, трябва ние да се погрижим за тях. Смятнам, че след като сме си платили гробовете, то тези които са взели парите трябва и да се грижат за тези неща и да отстраняват проблемите. Вчера - 23.09.14г. отвсички страни в гробищния парк течаха реки, а да се предотврати това са необходими само няколко колички асвалт, който да бъде поставен извън парка, с което да се пренасочи тази река, която идва от Пушкарското, но явно няма човек, който да види проблема и да предложи този малък и почти безплатен ремонт. Помогнете на покойниците, те не могат да плуват!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Септември, 22:58

    Аз пък мисля, че най-неотложно е да се започне с изграждането на пирамидата за нашия обичан фараон дедо В.З. Старецът е на преклонна възраст, трябва да се кандидатства спешно по някоя от европейските мерки за финансиране на обекта. Може да се изгради на Камичето, та и екопътеката, която изграждат, да се върже с тази пирамида като бъдещо място за поклоннически туризъм.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 25 Септември, 09:55

    :D :D :D :D :D :D дедо В.З.....трябва да се кандидатства спешно по някоя от европейските програми :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 25 Септември, 11:40

    всички ше идем там , какво треа да се спасява :D как да не могат да плуват :D приказвате некви глупости тука ... това било най-важното ..............................................

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 26 Септември, 19:38

    Сигурно не сте ходили на погребение в Правец, но аз бях преди няколко дни и видях как гробарите изливат с кофи водата от гроба, в който пуснаха мъртвеца. Всички ще отидем там и е грехота да плащаме на общината гробни места, а да погребваме близките си в ,,язовири,,. Грехота е да разсъждавате така!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 26 Септември, 20:08

    N 6 - никой няма да избягя от там, но ти или си пиян или не си стъпвал досега в гробища, но рано или късно ще отидеш, дали заради близък или заради самия себе си! Грехота е да се говори така като теб за починалите. Всеки човек има право на мир и покой поне след смъртта си, тъй като приживе вече ги няма тези права! Мир и спокойствие на праха на починалите.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (210)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete