Неделя, 8 Септември 2024, 02:35

Започнаха огледи на хранителния склад засегнат от пожара край Елин Пелин

26 Юли, 15:04
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1222 2


Следователи от Националната следствена служба (НСлС) започнаха оглед на хранителния склад на голяма търговска верига, който беше засегнат от пожара, разгорял се след експлозията в склад за фойерверки край Елин Пелин. Инцидентът, който стана причина за обявяване на частично бедствено положение в района, предизвика сериозни мерки за безопасност и евакуация на жители от засегнатите райони.

На мястото на инцидента все още се намират екипи на пожарната и полицията, които продължават работата си по обезопасяване на периметъра. Вътрешният министър Калин Стоянов потвърди, че периметърът ще остане отцепен до нормализиране на обстановката и отстраняване на всички потенциални опасности.

Булгартрансгаз затвори отклонение от газопреносната мрежа в района, за да предотврати допълнителни инциденти. Също така, доставките на електроенергия бяха временно прекъснати в част от град Елин Пелин и околните населени места. Водачите на превозни средства се призовават да избягват района, докато ситуацията не бъде напълно овладяна.

Министър Стоянов изрази благодарността си към всички служби, доброволци и общини, които са се включили в справянето с кризата. "Продължаваме да следим ситуацията и да предприемаме необходимите мерки за осигуряване на безопасността на гражданите," добави той.

Разследването на причините за инцидента продължава, като се очаква допълнителна информация да бъде предоставена в следващите дни. В същото време, общината продължава да поддържа връзка с жителите на засегнатите райони, предоставяйки им необходимата помощ и информация.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Elena90 27 Юли, 00:33

    Здравейте сър мадам

    Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви.
    Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес.
    Имейл: didierdf93@gmail.com
    Имейл: didierdf93@gmail.com

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Юли, 06:59

    И какво ще видят в този склад, на баба си фърчилото,проблема е в тези за пиротехника,абе като да се намират на работа.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete