Петък, 3 Май 2024, 18:29

Започва инициатива под мотото ,,България има нужда от вас"

31 Май 2014, 15:02
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 781 2


Правителството на Република България в партньорство с българския бизнес започва инициатива под мотото ,,България има нужда от вас" .
Целта е чрез осигуряване на дистанционни стажове в български предприятия да се създаде по-силна връзка между държавата, бизнеса и студентите, избрали да учат в чужбина.
Идеята е да мотивира младите и талантливи българи да се върнат в родината си, за да реализират потенциала си тук и да помогнат на българската икономика да се развива с ускорени темпове. Чрез дистанционните стажове българските компании ще си осигурят достъп до международен опит, практики и експертиза.
Моля да заявите желание за прием на български студенти, които учат в чужбина, за дистанционни стажове, като изпратите попълнена заявка за участие по електронен път и с официално писмо.
Формуляра ще намерите в раздел "Документи и материали" на stај.goverrrnieпt.bg. До момента заявки за включване в програмата са изпратили фирми, пожелали за стажанти студенти от Австрия, Германия, Великобритания, Швейцария, Холандия, Франция и Русия. За допълнителна информация: тел: 02 940 26 26. staј@government.bg.
ИНЦИАТИВАТА Е ПОД ПАТРОНАЖА НА ДАНИЕЛА БОБЕВА - ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ПО ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


Източник: снимка - Интернет

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Май, 15:06

    NE LAJETE HORATA.KOMUNISTITE WIREQT SAMO W PRAVEC.DO KRAQ NA GODINATA HORATA W SOFIA-PLOVDIV-VARNA-BURGAS shte stanata i shte gi popileqt.DOLU GADOVETE OT BSP

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Май, 17:58

    Поредната куха комсомолска инициатива-младите няма да се върнат с лозунги. Те искат адекватно заплащане и достойни условия на труд. А условията на труд и отношението на т.нар бизнес и държава към работещите ги видяхме всички в мина Бобов дол.Инициативата е май само да се усвоят "некакви" пари.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete