Понеделник, 29 Април 2024, 20:55

Заради протест затварят улицата пред Общинска администрация в събота за няколко часа

1 Април 2022, 13:50
обновена на 1 Апр 2022
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1131 0


Във връзка с предстоящ мирен протест в събота за времето от 15:00 часа до 18:00 часа на 02.04.2022 година, се преустановява движението на МПС по улица „Охрид“ в участъка между улица „Обединена“ до улица „Надежда“. Протестът е за искане оставката на българското правителство, срещу дискриминацията на българските граждани с привилегиите, дадени на украинските бежанци и срещу високите цени на хранителните продукти и консумативите.

За посочения по – горе период от време упоменатия пътен участък се обособява, като пешеходна зона. Единствените МПС, които се допускат да преминават през определената пешеходна зона са автомобили със специален режим на движение и Автомобили на ОбА – Костинброд .
В съответствие с т.1 от настоящата заповед, се забранява паркирането на МПС по улица „Охрид“ в участъка между улица „Обединена“ до улица „Надежда“ и всички подстъпи водещи до гореспоменатите участъци.
Обособява се зона за паркиране на моторни превозни средства /МПС/ за гостите и участниците на празничната програма и коледния базар в свободната площ намираща се в района на ЖП-Гара Костинброд, както и по ул. „Охрид“ в участъка между ул. „Надежда“ и ул.“Никола Й. Вапцаров“.
Във връзка с т.1 и т.4 от настоящата заповед , за посочения период от време определям обходен маршрут за движение на МПС-та в централната градска част на град Костинброд , както следва : от улица „Обединена“ по улиците : улица „Славянска“, улица „Христо Ботев“, улица „Георги С. Раковски“ и ул. „Надежда“. Забранява се паркирането на МПС – та на уличните платна и тротоарните площи по обходния маршрут.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete