Петък, 17 Май 2024, 04:44

Заседание на Общинския съвет в Правец

25 Юли 2013, 19:45
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2420 10


Днес се състоя редовно заседание на Общинския съвет в Правец. Дневният ред съдържаше над десет точки. Общинските съветници дадоха съгласието си за отпускане на целева финансова помощ на Пенчо Леонтиев Пенев, на когото предстои втора операция на очите. Одобрена бе актуализация на Програмата на Община Правец за управлението и разпореждането с имотите - общинска собственост, през 2013 година, както и  основните аспекти от кандидатстване  за финансиране на проекти по Програма за развитие на селските райони 2007-2013. Съветниците обсъдиха и финансовото участие на общината във фестивала „Моцартови празници 2013”. В рамките на фестивалната програма  общината ще финансира в рамките до десет хил. лева провеждането на заключителния гала концерт на централния градски площад. Предвижда се изграждане на сцена и осигуряване на 300 – 350 седящи места, като входът, за разлика от Сцената на езерото, ще бъде свободен.

Източник: http://balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Юли, 22:15

    Голяма реклама на Правец, правите вие Балканци, защо ли?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Юли, 00:37

    В Правец всичко се разчува бързо - на сесията е имало страшно дърляне между Павлин и Цако Бънчев за някакъв общински имот, който Бънчев искал да купи за 30 стотинки квадратния метър. :lol:

    После са се карали кмета и Павлин за строежа на моста над язовира, за което писаха "Ботевград.ком".

    Балканец обаче са питомна, беззъба медия.

    Новините им от сесиите в Правец със сигурност са по-скучни и от официалния протокол.

    И това ми било журналисти! Добре, че сме с размерите и манталитета на село, та клюкарите да запълнят информационния вакуум!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Юли, 09:12

    погледнете какви първенци имаме и си отговорете на въпроса защо Правец е на това положение

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Юли, 09:56

    И да ги погледнем ние сме ги избрали :x Сега и да коментираме е късно - ще чакаме края на мандата, ако не се намерят будни хора да ги махнат от тези места, които заемат :!: , тъй като е срамно такива , като Гуньо :lol: и Васил :lol: да решават проблемите на този град :!: - корумпирани, безочливи, нагли, прости, неуки, които с " лични " средства спонсорират заблудените хора за екскурзии и др. мероприятия, които на нещастието и гърба на хората градят собствената си кариера. Но нищо не остава ненаказано :!:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Юли, 16:41

    #4 Само да ти кажа, че Гуньо работи за този град, а ти от НФСБ фани се скрии някъде и почни някаква работа, че си умрял в кожата си.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Юли, 22:27

    5 научи първо родният си език :!: и тогава пиши по форумите. Смешен си с това, че съдиш по себе си за хората. Не някой друг, а ти си умрял жив в кожата си. Погледни се само и наистина се скрии отвсякъде - жалък си :lol: :lol: :lol: НЕ ПИШИ ПОВЕЧЕ - НЯМА КОЙ ДА ТЕ ЧЕТЕ :!: Кого защитаваш - един долен престъпник :!: :lol: :lol: :lol: Апропо - ти какво работиш :?: Да следиш кой какво пише в Балканец ли :?: Смешник :!:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Юли, 17:42

    В Правец като в цялата страна, всеки,който е на власт ни е крив, не е добър, не прави нищо и има користни цели,нали? И защо??? По две причини. 1. Защото не е нашия човек и от него не можем да изкопчим някоя делавера за самите нас. 2. Защото не съм АЗ-единствения кадърензнаещ и можещ. Жалки сме,затова са ни жалки и управляващите. И като сме такива,къде да ги търсим новите лица...ако не сме ние,какъв е смисъла . хе това е,макар да не искаме да го четем,да го чуваме, камо ли да си го признаем!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Юли, 08:37

    уважаваме Вашия избор и разбиране за "управляващи лица", но това не е нашето разбиране, нормалността в управлението във всички свери ще съществува само тогава, когато тази действителност бъде променена и подобни "първенци" биват изхвърлени от подобни места

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 29 Юли, 00:07

    Добри са ни първенците! Ти да не би да искаш подлоги като Кольо Ивекото да мишкуват и кметуват?

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 29 Юли, 12:15

    искаме бай Цаня Манаселския брус, всички други вода могат да му носят

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete