Вторник, 7 Май 2024, 10:57

Завърши „Стажантска програма” 2015 на „Елаците-Мед“ АД.

30 Септември 2015, 18:42
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2288 0


Програмата се провежда за пета поредна година.  През стажантската програма досега преминаха 159 студента, като 12 от тях вече са част от семейството на Елаците-Мед.
През месеците юли, август и септември 32 студента обогатиха своите знания с опит, придобит на работните площадки на „Елаците-Мед”АД – Обогатителен комплекс и Рудодобивен комплекс.
Направленията и отделите, в които стажуваха стажантите, са: „Мелнично-флотационен цех“, „Ремонтно-механичен цех“, „Водно и хвостово стопанство“, „Геоложки отдел “, „Маркшайдерски отдел “, „Геотехнически отдел “, отдел „Маркетинг и търговия“, „Химическа лаборатория“, „Изследователска лаборатория“, отдел „Капитално строителство“, отдел „Информационни системи в минната промишленост“,   „Човешки ресурси“.  
Стажът премина при изключителен интерес от страна на студентите, а техните наставници успяха да предадат опита на годините и професионализма на специалистите. Стажантите получиха удостоверения за участие в програмата и символичен подарък от компанията, поднесени с поздрав от г-жа Симона Събкова – директор „Човешки ресурси“. Тя поднесе своята благодарност към всички наставници, които без колебание приеха нелеката задача да предадат своя опит и професионализъм, и към стажантите, които изключително отговорно и сериозно изпълниха поставените им задачи. Госпожа Събкова изрази своята надежда, че даденият шанс на студентите за достъп до всички цехове и отдели на предприятието, възможността да навлязат в реалната атмосфера на производството и да видят как се прилага на практика наученото от тях, е било интересно и полезно.
След официалната част всички имаха възможност да споделят впечатленията си от летните месеци в „Елаците-Мед“ АД. Заинтересованите, да свържат съдбата си с дружеството, бяха поканени да подадат своите документи в банката за кадри на дружеството. Събитието завърши с обща снимка за спомен от този ден.     

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete