Понеделник, 29 Април 2024, 21:02

Жена пострада при катастрофа на бул."България" в Ботевград

19 Април 2016, 12:21
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7006 104


Водачката на Пежо 405 пострада в катастрофа на кръстовището на бул. „България” и ул. „17-ти ноември” в Ботевград. По думите на полицаите вероятната причина за инцидента е, че жената не спира на задължителния знак СТОП и блъска движещата се по булеварда Шкода Фабия-собственост на охранителната фирма "Арми Форс". Другата причина за ПТП-то може да е и слабата видимост от паркиралите пред жилищния блок автимобили. Катастрофата стана в 13.10 ч. От удара Пежото се завърта на 180 градуса. Пострадалата е собственичка на местна фирма за оптика. Жената е откарана веднага във  филиала на „Спешна помощ” в Ботевград с рана на лицето. Шофьорът на Шкодата не е пострадал от ПТП-то. Той е тестван за употреба на алкохол, но пробата е отрицателна. Движението се регулира от полицейски патрул и не е спряно.


Източник: balkanec.bg

Коментари (104)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Април, 12:39

    Жената може и да е спряла на знака стоп, но винаги има паркирани коли отляво и няма видимост. Като гледам Пежото колко е смачкано , колата на СОТ-а се е движела доста бързо.

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Април, 12:41

    АРМИ ФОРС карат като луди без да мислят.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Април, 12:55

    е ми карат,щото ги викат на сигнал,как да стане иначе когата са на сигнал за произшествие с 20 км ли да карат бе ,малоумници....а онаа сигурно не е спряла,ако е тая за която се сещам,то тя е некакъв индивид дето незнае защо е жива.....случай с нея,на оригинални очила ми казва че са менте и нямала да се занимава да сменя квото и да било по тях.....съжалявам ,ма тая си го е заслужила

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Април, 12:56

    Какъв сигнал бе,така си карат като бесни

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Април, 12:57

    Нормално да е жена, а арми форс е карал с 60 км, и поради това ви се струва бързо, защото всички карат с 20 километра, пенсионери

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Станчев 19 Април, 13:16

    Всяка сутрин минавам през това кръстовище и задължително спирам на знака стоп, но няма никаква видимост от паркираните в нарушение коли.
    Не знам да има някакви други условия за движение на колите на охранителните фирми освен Закон за движението по пътищата!
    А за Валя Берова не сте прави. Няма до свестен и сърдечен ч

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 19 Април, 13:17

    А за Валя Берова не сте прави. Няма по- свестен и сърдечен човек от нея.
    Не пишете глупости!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 19 Април, 13:22

    Абе то, в тоя град от селски тип всеки прави, каквото си иска. Нарушителите се чувстват безнаказани... Не знам коя е собственичката на коя оптика, но в Ботевград не може да се разчита нито на адекватна рецепта за очила, нито на коректна, качествена оптика... Тая оптичка, която беше на бул. "България" при аптеката е шемет и безсрамно некоректна. Преди години тя и нейната по-млада, подчинена колежка ми дадоха некачествено, изкривено монтирани очила. Очният лекар се възмути и посъветва за рекламация. Аз ги занесох за рекламация, тя призна, че младата колежка ги е изкривила и обеща нови очила. Ходех често да питам, но лицемерната оптичка все казваше, че нямало в София... Накрая, след месеци лъжливи обещания, заяви, че няма да ми ги смени, даде ми дефектните очила, без да ми върне парите и обвини подчинената й колежка, излязла по майчинство. Като отидох в софийска оптика, разказах, показах дефектно монтираните очила, те изказаха възмущението си от това недопустимо за почтен човек, нито за оптик-професионалист поведение. По-късно нейната пишман-колежка, пишман -оптичка отвори своя оптика на горния етаж на поликлиниката и отново имаше некоректен инцидент с отказ за връщане на капаро, гарнирано с обиди. ГОЛА ВОДА СА ТЕЗИ _ НЕКАЧЕСТВЕНА РАБОТА, НЕКОРЕКТНО, ЛЪЖЛИВО, ПРОСТАШКО, БЕЗСРАМНО, ПОВЕДЕНИЕ!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 19 Април, 13:24

    №8 Валя ясно е че това си ти, и си правиш реклами, другия път се оглеждай и не тръгвай ако нямаш видимост!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete