Понеделник, 29 Април 2024, 09:38

Жените си падат по хора на изкуството, футболистите били прекалено самоуверени

31 Януари 2013, 10:44
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 588 0


Резултати от ново британско изследване сочат, че според дамите най-сексапилните професии за един мъж са музикант или художник, пише "Дейли Мейл".
Изненадващ е фактът, че футболистите са поставени на последно място в класацията - само 1% от жените смятат, че атлетичната професия ги прави сексапилни. Дамите смятат професионалните футболисти за прекалено самоуверени, обсебени от самите себе си и често с лоша репутация.
 
За амбициозни, уверени и интелигентни се спрягат мъжете, работещи в сектора на финансовите услуги, като се нареждат на второ място в класацията.
 
В списъка на горещите професии попадат и учителите, лекарите и писателите или журналистите.
 
Учителите са определени като вдъхновяващи и интересни, а лекарите се възприемат като мотивирани и покровителствени.
 
Жените смятат също, че писателите или журналистите са привлекателни, защото са креативни и добре информирани творчески личности.
 
"Мъжете смятат, че увереността е секси, но не осъзнават, че прекалената самоувереност може да е изключително отблъскваща. Жените, търсещи извънбрачни удоволствия, често избират мъж, който да е толкова привлекателен вътрешно, колкото и външно.
 
Представителките на нежния пол търсят мъж, с когото могат да имат както емоционална и физическа връзка. Изглежда,че футболистите са привлекателни на игрището, а извън него според 99% от жените те едва ли могат да имат общи неща с тях.
 
Въпреки славата и богатството им, повечето жени намират тяхната арогантност и репутация за истински отблъскващ фактор", казва Роузи Фрийман-Джоунс - говорителка на сайта за извънбрачни връзки "Елисит Инкаунтърс" (IllicitEncounters.com).


Източник: http://www.trud.bg/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete