Събота, 27 Април 2024, 11:37

Женско сдружение "Ева 2000" с инициатива по случай 1-ви юни

31 Май 2014, 12:09
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1878 11


В седмицата, предшестваща Международния ден на детето - 1юни, дамите от сдружение “Ева2000“- гр. Етрополе организираха малко парти за деца без родители от училищна възраст. През последните две години подобни партита бяха организирани за деца със СОП -  екскурзия до София с посещение на цирк „Балкански“ и увеселителни партита с малки изненади. Тази година за децата бяха подготвени символични подаръци, разпределени в две възрастови групи – от 1-ви до 5-ти клас и от 6-ти до 11-ти клас. На по – малките ученици дамите подариха анцузи и ранички за излет, а на големите – суичери и раници. За децата бе приятна изненада присъствието на Вили Рай, която със своя чар и хумор създаде весело настроение за всички присъстващи.

За организаторите на събитието изказаните думи на благодарност от децата и техните близки оставиха усещането, че има смисъл да поспрем за миг и да си подарим един малък жест на внимание в иначе тъй забързаното ежедневие, защото както е казал Платон: „Честта се състои в това да се стремим към най-доброто и да подобряваме най-лошото така, като че ли то може да стане съвършено.“

Адмирации за инициативата, прекрасни дами, от сдружение „Ева2000“!
Нека желанието ви за добротворчество и стремежа към човещина не престава!

Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 31 Май, 13:19

    дебелото Ванче ква се явява :roll:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Май, 15:00

    Ква - ква се явява.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Май, 15:16

    Аман от завистници и клюкари........Няма да се оправи тази държава с такова мислене.....

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 31 Май, 20:58

    Адмирации за сдружение "Ева 2000" за всички инициативи!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 31 Май, 21:55

    Поздравления! Продължавайте все така и за напред !

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 1 Юни, 12:34

    Няма лошо,даже напротив хубаво е това което са направили дамите от "Ева 2000",но самата показност и факта,че са поканили медии да отразят събитието буди съмнение,че мотивите не са толкова благородни,а по-скоро си правят реклама.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Francia 2 Юни, 13:31

    Bravo na EVA 2000, prodaljete vse taka da radvate malki i golemi. A drygite kak ne vi e sram da govorite taka, samo kluki i prikazki i vse nedovolni tezi Etropolsi

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Юни, 16:28

    А аз се срамувам от теб, №7, че пишеш на маймуница. Кога ще научиш кирилица?

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 3 Юни, 07:39

    "Дебелото" Ванче е съпричастна с проблемите на тези деца и е взела участие в инициативата, а ти къде си № 1? Вместо да даваш "оценки" за хората, се попитай къде е твоето място в обществото. Колкото до медиите, те са за това - да отразяват живота и малкото неща, които се случват в нашия град. Благодарим ви, сдружение "Ева 2000"!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Човек 6 Юни, 22:10

    До №6
    "Да се бориш със злото, това е все едно да се бориш с целия свят. Можеш ли да издържиш тази борба? Силно е злото, но и то има една слаба страна, а именно: не може да издържи на топлината на Любовта. Единственото нещо, което може да ви запази от злото, това е топлината на Любовта. Тя е щитът, с който можете да се браните. Най-малката топлина на Любовта е в състояние да ви запази от злото. То бяга от нея като от чума. Значи единственият неприятел на злото е топлината на Любовта. Как трябва да се прояви и запази топлината на Любовта? За това има правила, но те са колкото прости, толкова и сложни. Затова не мисли върху неразбраното. И не носи това, което не можеш да носиш. Често хората се запитват как може да се спаси светът. – Това не е работа на хората. Който е създал света, Той има грижа за него. При това светът не се нуждае от спасяване. Ако трябва някой да се спасява, това е човекът."
    Когато се твори нещо в името на добра кауза, то трябва да достига до хората, които искат да знаят за това. Който не иска да знае за добрата страна на живота, нека чете статиите за престъпленията - за всеки влак си има пътници. Явно този влак не е за вас, анонимна госпожо...В крайна сметка публикациите са и за това, за да видят хората, които са дарили средства по един или друг начин, къде и как се израходват те.
    И нека добрите дела запълват повече страници от книгата на живота ни!
    Поздравления за добрите инициативи! Все някъде има и хора, които ги подкрепят и... очакват!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete