Неделя, 28 Април 2024, 22:01

Зрителите избират победителя в „Надиграй ме на неделното хоро“

17 Юни 2015, 15:38
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2004 2


Зрителите ще имат тежката дума за това кой е победителят в танцовото шоу „Надиграй ме на неделното хоро".
Есемес гласуване във финала на фолклорното риалити ще определи кой от седемте финалисти ще спечели шестия сезон на предаването на БНТ 2. Точно в 20:00 часа на 21 юни пространството пред храм паметника „Св. Александър Невски" ще се изпълни от над 200 танцьори и стотици гости за грандиозния финал на „Надиграй ме на неделното хоро".
Шоуто ще се предава пряко по БНТ 2 и БНТ Свят. Седемте любителски състава, които спечелиха регионалните надигравания в Самоков, Ихтиман, Габрово, Правец, Дупница, Ботевград и Берковица, ще демонстрират уменията си в народните хора в три кръга. В първия от тях те ще представят хоро по избор и ще бъдат оценявани както от журито, така и с есемес от зрителите. Двата отбора с най-нисък резултат ще отпаднат от надпреварата.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Г.Г. ще уреди наградите! 19 Юни, 07:11

    Ами кметът на Б-д да си строи тайфата от 17 съветници, а те от своя страна да потегнат пенсионерите, циганите от Севера, кметовете на Врачеш, Литаково, Лъжане, Новачене, Скравена и победата е сигурна. Не ние, а Гочо Гъ напарвихме Маргото Кирова почетен гражданин на Б-д. Сега вместо да се кикерчи 2 пъти седмично по КБ, Г.Г. да уреди победата на танцовия състав, който и ние много харесваме. Ама като разберем,че негов ментор е Гошко, спираме дотук. Снощи дечица от ботевградските села непрекъснато благодаряха на Г.Г., че са на почивка на морето. Чунким Гошко е дал тези пари от собствения си джоб или е взел назаем от пенсионерите и циганите, а не от приходите от Епика , Микроак и другите промишлени предприятия от града... Нагъл човек, еейй, новаченченин....

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Юни, 19:25

    P.Dimitrova i kmeta ste wchastvat li.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete