Неделя, 5 Май 2024, 13:29

Зверска катастрофа! Такси помете осем души от спирка в София

10 Юли 2013, 22:41
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 3725 9


Тежка кататасрофа, при която такси спука гума и се заби в спирка на градския транспорт, е станала пред The Mall на "Цариградско шосе", съобщи Агенция БЛИЦ.  Едно дете с множество счупвания е откарано в Оръжна болница. Мъж е в критично състояние. На място са полицейски екипи. Повикани са възможно повече линейки на Спешна помощ. Част от събралите се на местопроизшествието граждани са опитали да се саморазправят с шофьора на таксито, който карал с висока скорост. Други оказват помощ на пострадалите. Мъж с мерседес е откарал двама ранени в "Пирогов", съобщиха очевидци. Движението в района на катастрофата е силно затруднено. Охраняващите протеста са помолили хората да спрат и да изчакат. След като преминали линейките и полицейските коли, шествието било пуснато да продължи, но с молба да остави едното платно свободно. Шофьорът, прегазил осемте души, е карал с около 160 км/ч. Това твърдят очевидци на инцидента пред БЛИЦ. 6-годишно момиченце, което е сред най-тежко пострадалите, е в кома. „Седях на паркинга пред мола и видях как таксито изскача с огромна скорост. Заби се в спирката, видях как хората станаха буквално на кълбо. Шофьорът излезе от колата и се хвана за главата. След това свидетели му се нахвърлиха и започнаха да го бият. Викнахме линейки. Първата дойде след 17 минути. Качи момиченцето. После разбрахме, че са го закарали към Окръжна болница, но са върнали линейката, защото няма места“, допълни очевидецът. Шофьорът на таксито все още се намира на местопроизшествието. На място пристигна и автомобил на пожарната. Всички пострадали вече са откарани към „Пирогов“. Както БЛИЦ съобщи, двама от ранените са в тежко състояние, останалите 6 са с по-леки наранявания. 6-годишното момиченце е с множество счупвания. Детето е с тежка черепномозъчна травма и е в кома. С него в болницата е майка му, която е по-леко пострадала.

Източник: http://balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Юли, 22:55

    ujas, tova ne moje da e istina....nelepo e

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Юли, 23:00

    Голяма трагедия :cry:

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Юли, 23:01

    nqma li nai nakraq da se vzemat merki i takiva ''piloti'' da budat hvyrlqni za mn godini v zatvora, zashtoto tova veche e ejednevie da se sluchvat takiva neshta..vsichki se nadqvame detenceto da se opravi po byrzo kakto i vsichki ostanali

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: До Източник: balkanec.bg 10 Юли, 23:29

    Кажете честно този път, Вие ли бяхте първите журналя на инцидента :?:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 11 Юли, 06:46

    Докато имаме такива подкупни контролни органи, ще се случват тези трагедии. Плащаш и колата ти минава на преглед, 90% от такситат в софия са или без документи или не изправни автомобили, мангали и пияници. Ужасна трагедия.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 11 Юли, 09:25

    Как на око се измерват колко са 160км/ч и къде другаде освен в българия (с малко б) ще върнат от болницата 6 годишно момиченце с опасност за живота поради липса на място ?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: 222 11 Юли, 09:41

    jalko za xorata izlizaj i ne znaej daki jte se priberej.A za piqnicite ZATVOR do grob.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Ина 11 Юли, 11:10

    Затвор е най-лекото наказание, което може да се даде на такива изверги. Като си пиян вместо да се качваш в колата по-добре се прибери вкъщи и си легни,...
    Нека всички като се качваме в такси да "регулираме" скоростта, с която ни возят, като поставим условие за спазване на ограниченията... Защо е нужно да стават подобни неща,... има достатъчно други събития, които да се отразяват.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: anonimen 11 Юли, 23:52

    :x toq napravo e za rastrel i vozi xora ..... i si pie i kapa bokluk :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete