Петък, 26 Април 2024, 08:01

14 февруари в ГПЧЕ "Алеко Константинов"

15 Февруари 2017, 09:45
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2480


Ученици от ГПЧЕ „Алеко Константинов“, участващи в европейския проект „Education+“ и клубовете „Солидарност“, „Добродетел“, „Изкуството във вашата длан“ по проект на МОН „Твоят час“, реализираха съвместна инициатива по случай 14 февруари – Ден на любовта.

Инициаторите посрещаха своите съученици на входа на училището с ръчно изработени валентинки. Всеки имаше възможност да изтегли философска мисъл или цитат от книга, касаеща любовта и обичта между хората. Беше организиран и базар, на който се предлагаха кулинарни изкушения, късметчета, малки подаръчета и други. Разбира се, за влюбените имаше и специална кутия за валентинки, чрез която посланията им успяха да стигнат до съответния адресат. Музикалният фон и добре оформената украса допринесоха за създаването на положителна нагласа, емоции  и празнично настроение в гимназията.

С тази инициатива ГПЧЕ „Алеко Константинов“ – Правец доказа, че любовта е заразителна и се разпространява. А когато споделяш с другите, когато се отнасяш към тях с грижа и добрина, ти ги караш да се чувстват важни, помагаш им да станат по-добри и ги провокираш да практикуват обич към околните и към света.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete