Петък, 26 Април 2024, 15:54

15 000 лв са необходими за неотложен ремонт на отделението по "Диализно лечение"

20 Октомври 2017, 14:25
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1694 0


В община Ботевград е постъпила докладна записка от управителя на "МБАЛ- Ботевград" ЕООД- Ботевград д-р Красимир Кушев с искане за отпускане на допълнителни финансови средства за извършване на неотложен ремонт на отделението по "Диализно лечение" и във връзка с включването на новите 8 хемодиализни апарата.

Управителят на общинската болница съобщава, че са необходими допълнителни 15 000 лв извън гласуваните 15 000 лв от ОбС- Ботевград.

Към искането си д-р Кушев е приложил докладна от инж. Николай Недков относно изпълнението на СРР в помещения към отделението по хемодиализа:

Във връзка с предписание на РЗИ- София област е необходимо да се направи ремонт на залите за хемодиализа, манипулационната и коридора към отделението за хемодиализа. При направен оглед на помещенията и консултация с персонала на отделението се установи, че е необходимо да се изместят част от постовете за хемодиализа /преработка на инсталацията за дейонизирана вода/, съобразени с закупените нови апарати. Направената количествено - стойностна сметка е съобразена е предписанието на РЗИ- София област, и включва необходимите видове ремонтни работи, за да функционира отделението, съгласно нормативните изисквания. Количествата па СРР и необходимите строителни материали са ориентировъчни и са изчислени на база направен предварителен оглед на помещенията.

Стойността на КСС възлиза на 29 967,78 лв.

На редовното заседание на Общински съвет Ботевград, което ще се проведе на 26 октомври от 09:00ч., съветниците ще гласуват постъпилото искане.




Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete