Събота, 27 Април 2024, 04:13

21 конференция на БСП-Етрополе

5 Септември 2015, 15:09
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 4254 15


 На днешната 21 конференция на БСП- Етрополе бе издигнат  кандидат за  кмет на Община Етрополе - инж. Владимир Александров. Политически доклад за обстановката в страна и Етрополе прочете  Станка Димитрова. Г-ца Боряна Керемидска  представи  отчет за дейността на съветниците от БСП. Номинации за  кмет на Община Етрополе получиха още :   Боряна Керемидска и  Мила Манчева, които си направиха самоотвод, като пожелаха успех на Владимир  Александров и категорично заявиха, че БСП оценява своите кадри..  Така делегатите единодушно подкрепиха кандидатурата на  Владимир Александров. Подкрепа получиха и кандидатурите за кметове на кметства  -  Мирослав Миков - с. Лопян,  Гинка Цолова - с. Брусен, Васил Василев - с. Ямна, Параскева Николова - с. Рибарица,  Георги Ангелов - с. Малки Искър.  БСП Етрополе подкрепя кандидатурата на Николай Найденов за с. Лъга. Предложенията  за кандидати за общинска съветници включват: Боряна Керемидска, Васил Василев, Васил Георгиев Василев, Владимир Александров,  Георги Василев, Давид Давидов, Дако Даков,   Даниел Даков, Диляна Донкова, Ивайло Георгиев, Иван Мишев, Иван Хлибаров,  Йордан Гаврилов, Лъчезар Лазаров, Мариан Маринов, Мария Ботева,  Мила Манчева, Николай Милчев, Николай Сайков,Петя Запрянова, Светослав Праматаров,  Снежана Георгиева,  Станка Атанасова Димитрова, Станка Стефанова Димитрова, Стефан Борисов,  Цветолюб Пенчев, Чавдар Крачунов. На конференцията бе взето решение, хората които не присъстват , а са предложени за общински съветници да не се включват в листата. Предложението на Чавдар Крачунов ,относно кандидатите за кметове на села да влязат в листата ,също бе прието. Единодушно бе взето решение, листата да бъде подредена от Общински съвет на БСП -Етрополе. Гости на конференцията бяха: г-жа Корнелия Нинова – народен представител от БСП, кандидати за кметове и общински съветници.  Всички присъстващи изразиха категоричната си подкрепа за Владимир Александров,който  благодари и заяви, че  промяната, която всички искат е реална, тя е до нас, само трябва да повярваме в нея. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (15)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 5 Септември, 16:47

    Владо е добре, но питам, тези съветници вечни ли са, има хора които не са за там, докога едни и същи лица? Не сменяеми ли са? Та те досега се видя че ни ги интересува града,защо остават съветници, отгоре на всичко и предложение за кмет тия двечките само лапачи, Борянчето изобщо не е за там, поради тази причина няма да гласувам за Владо. Много искам Владо за кмет, но не с тоя антураж, не е само мое мнение, премахнете тия хора които не са социално ангажирани в личен план, как искате да се ангажират в обществен план това е причина основна и извода е че и тоя кмет да дойде една птичка пролет не прави ,сменете вечните съветници с нещо свежо и житейски нормално, а не извратено

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Септември, 19:28

    e ne ste prav , ima i novi lica

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Септември, 21:08

    Успех г-н Александров! Ние сме с Вас! Най-после една свястна кандидатура за кмет! Само напред и нагоре!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 6 Септември, 16:05

    Къде напред и нагоре. Стига демагогия. Нали и той не е етрополец. Владо видяхме те като съветник как подскачаше и какво държание имаше на сесиите, а сега и кмет искаш да ставаш.Етрополци не се лъжете. Изберете си ген. Димитров. Видял и надживял щуротиите на Венета и изблиците на владо.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 6 Септември, 17:46

    abe nikolai bilev s oficialnite li japanki be6e ?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 6 Септември, 21:28

    Генерала си изберете, че няма да видите бял ден! Живял и работил с най-големите мафиоти, които днес държавата неможе да се пребори с тях. Охранявал най-глемите ОЛИГАРСИ в държавата, които крадат от държавата, а държавата сме ние....обикновенните хора, които 25 години само такива ни управляват....хванали кокала и дерибействат без да ги е еня, че народа е беден.....че вече тази държава остана без хора. България се затрива от такива като тях....жалко за децата ни и за внуците ни.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 6 Септември, 21:55

    Успех Владко, ние сме с теб! Смятам, че от всички, ти си най-подходящия човек за кмет на града ни. Никой неможе да ти вземе това, което притежаваш като качества и никога няма да изневериш на принципите си. Хората не трябва да гледат толкова от коя партия си, а да гледат човека, който ще въведе малко ред и красота в града ни, който ще преценява правилно кои проекти трябва да са преоритетни и няма да е пристрастен към фирми, които работят некачественно. Ти си обективен човек и ние ти вярваме!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: анон 7 Септември, 09:23

    Номер 4;Само искам да те попитам ,дали знаеш на ген. Димитров от къде са му корените ? Стигате писали глупости,нека хората си предценят за сой да гласуват! Успех на всички кандидати.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 7 Септември, 14:06

    Стига вече с тези стари муцуни, които нищо не са направили досега за града ни! Те освен да обещават, лъжат и крадат друго незнаят! Знаем им и фамилиите! Знаем какво работят и как неизплащат заплати на хората. Днес живеем в ново време и ни трябват нови,млади хора, пълни с идеи и енергия за този живот. Младите са борбени и работят с ентусиазъм, нека да ги подкрепим докато все още са в града ни и не са напуснали страната ни! Виждам в БСП такива млади хора на които им вярвам и ще гласувам за тях! Успех Ви желая младежи!!! :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Прабългарин 7 Септември, 20:40

    4-и, ти си щур изрод, айде бастаааа, че ме малко ядоса :P

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete