Петък, 26 Април 2019, 04:57

26 абсолвенти от КЕЕ получиха дипломите си

15 Април, 11:15
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 556 0


С тържественото прозвучаване на студентския марш „Gaudeamus igitur“ бе открита церемонията по връчване на дипломите на абсолвенти випуск 2018 на Колеж по енергетика и електроника към Технически университет София.

Събитието се състоя на 13.04.2019г. в зала „Орханиец“ на историческия музей в Ботевград. Двадесет и шест абсолвенти получиха дипломите си за завършено висше образование. Много показателно за нивото на завършващите е, че 20 от абсолвентите, което е над 80 % продължават да учат в по-висока степен.
Заместник ректорът на ТУ-София проф. Романски връчи мечтаната диплома на първенците на випуска. Той подчерта, че специалността „Приложна електронна и компютърна техника“, която завършват, е много актуална и дава многобройни възможности за професионална реализация.

Директорът на Колежа - проф. Ивайло Ганев поздрави абсолвентите с получаването на диплома за завършена степен, която е доказателство за придобити знания и умения, както и признание за положените усилия и постоянство.

„Моят сърдечен поздрав към вас е – честита диплома, пожелание - успешна реализация, а ако си позволя да ви дам съвети, това ще са непрекъснато учете, бъдете любопитни, обичайте това което правите и пътувайте!“ каза в приветствието си водещата на церемонията – ас. Надежда Спасова изпълняващ длъжността ръководител катедра.
Спонсори на церемонията бяха: ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС, Сенсата технолоджис, Микроак, Инкотекс груп и Интернешънъл Пауър Съплай (IPS).


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще гласувате ли на предстоящите евроизбори?

Анкета » коментари (4)

Ще гласувате ли на предстоящите евроизбори?

отговори
Да (156)
70% Complete
Не (143)
70% Complete
Не съм решил/а (33)
70% Complete