Петък, 26 Април 2024, 21:35

3 часа пътници стоят във влак за Своге

12 Януари 2017, 17:15
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 2823 7


Вече 3 часа пътници в посока Своге чакат във влак на Централна гара, който е трябвало да тръгне по разписание в 14.20 ч. Влакът е с огромно закъснение заради липса на локомотив. Преди минути композицията от вагони е била прикачена към друг влак по това трасе, който отново ще се движи до Лакатник като пътнически, а след това ще продължи като бърз влак.

Това е ежедневие, коментират хората, и няма нищо общо със зимната обстановка в страната. Ние вече няма с какво да ходим на работа. Автобусите София –Своге няма. Маршрутки през около един час, но те побират около 30 човека, а от района на Своге, всеки ден пътуват за работа в София около 10 000 души, от над 20 населени места.

Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Януари, 17:48

    Балканец, коренспонденцията ви в Своге днес се е размърдал. 4 статии за един ден е достойно за уважение.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: аз 12 Януари, 18:15

    Браво Балканец раздвижвате се

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: ти 12 Януари, 18:17

    Не е ли виновен кмета затова че закъсняват влаковете

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Януари, 19:31

    Балканец, коресподента ви в Своге да няма и втора работа - в гарата там? Общо взето, от Своге новините са за БДЖ.
    Като и кореспондента ви в Етрополе - той/тя май основно ходи до местното бюро по труда и местната полиция. Такива са новините от Етрополе.
    Един съвет за новини от Ботевград: назначете (ако нямате) кореспондент в Циганската Махала. Може и ром да наемете. Оттам идват новини, и са повече отколкото публикувате.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Пътник 12 Януари, 20:19

    Абе стига с тия влакове,прах в очичките на гласоподавателя,ха напишете защо? в Своге и селата несе ходи от непочистени улици,как кофите за смет преливат и кучетата влачат пълни памперси по улиците!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Балканджия 12 Януари, 21:19

    Балканец,пишеш за тези от Своге до София,няма влакове,маршрутките били препълнени,риска го знаем! Я да ви питам Бовяни как ходят на работа и как се прибират, като само влак имат!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: От Мездра/работил в НК ,ЖИ" 14 Януари, 19:26

    Пише тук в ,,Балканец-БГ "-,че БДЖ продава и ще прасължава да продава локомотиви :Питам аз на кого и на кой са мо нужни, като се знае тяхното марално остарело състояние?Не може нон -стоп да се експлоатират локомотивите ,без да влизат за ремонт и накрая -ето резултата!Да не работят лакомотивите не е виновно лошото време ,а ръководството на БДЖ,,което иска да печели без да инвестира и накрая ,кой е потърпевш пътника ,който масова палзва влакове за да отиде до работното си място .Срамота е в 21-ви век и в Енропейска България да се получяват тези неща ,но явно Българина не е узрял за да се пише Европеец.И някрая, ще ви кажа разликата между Социалистеческите влакове и днешните Българо-Европейски.В Соцалистическите влакаве имаше ваган буфет ,пощенски вягон и вагон -багаж.,бяха по -чисти и по-топли и най - вече незакъсняваха ,освен ако зимно време ,времето го възпрепиятваше.А сега самите вие виждате от студени вогони до закъснели и то постоянно влакове.Дано като изберят нов мнистър на транспарта ,да намери подходящи хора в екипа си, за дя мислят за пътниците,ако не за железницата ,а до тогава да не возят хората с билети!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete