Петък, 26 Април 2024, 17:40

Алисия и Ванеса закриха празниците на града

19 Септември 2017, 10:26
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1536 2


На 18 септември се състоя заключителния концерт от празниците на града. На централния площад "Иван Вазов" се вихриха попфолк дивите Алисия и Ванеса. Концертът, както и цялостната организация на събитието, премина в подкрепа на кампанията в помощ на 11-годишната Цвети, на която предстои операция за трансплантация на костен мозък. Кметът Трайко Младенов откри концерта, като беше пестелив от към думи и призова само за подкрепа на Цвети. 
В подкрепа на Цвети бяха открити няколко дарителски пункта, които чрез различни благотворителни инициативи събираха средства. Бяха представени Български младежки червен кръст, ПГВМСС "Св. Георги Победоносец" участваха с благотворителен базар с хранителни продукти, изработени от ученици. На специална шатра под мотото "Литература и изкуство за Цвети" млади художници от Костинброд благотворително продаваха свои произведения, като освен картините всеки срещу дарена сума по желание можеше да се сдобие и с книга.
По този начин завършиха празниците по повод 43 г. от обявяването на Костинброд за град, като различни културни, спортни и масови събития радваха малки и големи в продължение на цяла седмица.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (5) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Септември, 12:19

    "....различни културни, спортни и масови събития радваха малки и големи в продължение на цяла седмица..." с попфолкдиви :roll:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: .... 19 Септември, 12:36

    И мноооогоо заря :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete