Петък, 26 Април 2024, 07:37

Ангел Джамбазки и Юлиан Ангелов гостуваха в Драгоман

20 Май 2019, 22:09
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1404 2


Предизборна среща на ВМРО – БНД се проведе в Драгоман. На срещата провела се в Туристическия информационен център в града присъстваха десетки жители на община Драгоман, а гости бяха евродепутата и кандидат за втори мандат – Ангел Джамбазки, народния представител и кандидат за евродепутат – Юлиан Ангелов, народния представител Емил Димитров, председателя на ВМРО Костинброд – Николай Борисов и председателя на партията в Драгоман – Лидия Банкова, която организира срещата.
Юлиан Ангелов говори за ценностите в Европа и Европейския съюз, като наблегна на това, че всеки народ в съюза трябва да съхранява и пази идентичността си. Ангелов говори и за проекто закон касаещ възрастните хора, който ще бъде внесен за разглеждане след изборите. Той сподели и за друго предложение което, ще внесат в парламента патриотите от ВМРО за отпадане на таксите за ясли и детски градини. Предложението е таксите да се поемат от националния бюджет.
Ангел Джамбазки говори за двойните стандарти в евросъюза и за ощетяващия българските транспортни работници и фирми „Пакет Макрон”. Той добави още, че всеки един глас е важен и може да промени нещата.

Лидия Банкова от местната структура на партията сподели за проблемите, който ще засегнат хората в неравностойно положение и самотно живеещите от 1 септември с отпадането на програмата за лични асистенти по която в момента се възползват много нуждаещи се в Драгоман и селата в общината.
Разпален диалог предизвика въпрос на жителка на Драгоман за западането на нивото в образованието и учебната програма. В диалога мнение изказа Николай Борисов, който е историк и учител и има близък поглед върху проблемите на образованието.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Milka 21 Май, 09:47

    Поздравления за ВМРО

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete