Събота, 27 Април 2024, 01:05

Ацо Тодоров: Една топка ни струваше победата, но няма да се предадем

8 Май 2013, 05:41
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1077 0


„Плейоф е и винаги, когато мачът е вързан, е нормално да е нервен”, заяви старши треньорът на Балкан Ботевград Александър Тодоров след поражението с 1 точка от Левски на старта на полуфиналните плейофи.

„Ще коментирам само играта. Днес победи отборът, който три части беше по-добър, но баскетболът се играе четири части, а ние бяхме по-добри в последната част. Една стрелба, един малшанс, една наша лоша защита ни струваше победата. Честитя на отбора на Левски, който е много качествен и според мен с най-добрия треньор тук”, каза Ацо Тодоров.

„Една топка ни струваше победата. Имахме една стрелба преди края, която за малко не стана. При една точка анализът е много труден и да кажем какво не достигна. Направихме фаул 5 секунди преди края, което не беше моето намерение. Това са нюанси, които накрая струват победата”, заяви още наставникът на Балкан и добави:

„Мога да съм горд и да благодаря на моите момчета, които показаха изключително голямо израстване в сравнение с това, как играехме преди два месеца с Левски тук. Няма как да съм доволен при загуби. Ако беше мач от първенството, щяхме да сме болни три дни, но сега е плейоф и вече мислим за мача в четвъртък. Нищо не е загубено. Играе се до три победи. Ако искат на финал, нека се измъчат три пъти. Мисля, че нещата не са приключени, въпреки че Левски е фаворит. Но няма да се предадем до последния момент. Не искам да коментирам съдийството. Вие сте журналисти и оставям на вас да направите коментар. Ако мислите, че ще пестим сили, за да играем за бронз, няма да стане.”

Източник: http://gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete