Вторник, 14 Юли 2020, 15:40

Българският Червен кръст връчи грамоти на Геотехмин и Елаците-Мед

24 Юни, 13:39
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 774 4


Българският Червен кръст удостои с грамоти за проявено човеколюбие и съпричастност към своята кауза Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД. Това стана на заседание на Националния съвет на организацията, което се проведе на 19 юни в София.
Акад. Христо Григоров, председател на Националния съвет на БЧК, връчи почетните грамоти за направените дарения. Той благодари за дългосрочното партньорство с група ГЕОТЕХМИН и специално за подкрепата, оказана от двете компании, по време на пандемията.
„Група ГЕОТЕХМИН е дългогодишен партньор на Българския червен кръст и ние винаги сме се опитвали да помогнем там, където има нужда. Желанието, да направим дарение по време на пандемията, възникна спонтанно. За нас това е знак на солидарност към другите, но и най-вече въпрос на граждански дълг. Ние сме удовлетворени, че чрез нашите дарения БЧК е помогнал на медицински заведения и уязвими групи хора в страната“, каза г-н Доминик Хамерс, изпълнителен директор на Геотехмин ООД, който получи почетната грамота от името на дружеството.
Отличието на Елаците-Мед АД бе връчено на инж. Костадин Найденов, генерален директор Производство. Той благодари на акад. Григоров за партньорството и за усилията на организацията да бъде в помощ на нуждаещите се и отбеляза, че за Елаците-Мед АД, дарителството е въпрос на чест и отговорност към обществото.
На събитието присъстваха и ръководители на областните организации на БЧК в страната. То се състоя при стриктно спазване на всички изисквания и предписания, дадени от здравните специалисти при организиране на подобни мероприятия.
Текстове под снимки:
Изпълнителният директор на Геотехмин ООД Доминик Хамерс (вляво) получи отличието от председателя на БЧК акад. Христо Григоров.

От името на Елаците-Мед АД, грамотата получи генералният директор Производство - инж. Костадин Найденов (вляво).Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

 • Отговори (11) (0)
  1. добавен от: Анонимен 24 Юни, 15:43

  И този председател на БЧК е непоклатим на поста. Никакви смени на правителства му влияят. Също като олигарха.

 • Отговори (11) (0)
  2. добавен от: Анонимен 25 Юни, 11:01

  Отрязани великденски премии за сметка на работниците на Елаците Мед и грамота за други.

  • (1) (5)
   1. добавен от: Анонимен 26 Юни, 10:30

   Кой ви е научил, че премии се полагат винаги и на всички? Дават се при постигнати резултати - това са извънредни плащания.

 • Отговори (5) (1)
  3. добавен от: от бивш 28 Юни, 18:59

  Точно великденските се дават на всички,защото са договорени по КТД и не ги бъркай с тримесечните премии.Така,че вие трябва още да учите.а коментара на номер 2 е много верен

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (2)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (119)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (61)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (66)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (32)
70% Complete