Събота, 27 Април 2024, 04:36

Балкан гостува на Левски Лукойл днес от 19ч.

5 Февруари 2019, 14:39
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1016 2


БАЛКАН СРЕЩУ ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ - ЕПИЗОД №6

Балкан гостува на Левски Лукойл днес от 19:00 часа в зала "Универсиада". Срещата е от последния кръг на втората фаза в турнира за Купата на ФИБА Европа. Феновете на гостите ще бъдат настанени в малката трибуна в зала "Универсиада" днес, а касите отварят в 18:30 часа. Повече за пропускателния режим прочетете ТУК.

Класирането на ботевградчани в следващия етап вече е гарантирано, тъй като няколко отбора от Шампионска лига отказаха да продължат в надпреварата. Това освободи няколко квоти, а ФИБА обяви,че трите отбора от група J Балкан,Ирони Нес Циона и Алба Фехервар със сигурност ще продължат заради добрите резултати до момента с 3 победи и 2 поражения. В другия мач днес от нашата група Алба приема Ирони по същото време.

От изхода на днешните двубои ще стане ясно кои отбори ще се класират като първи два от групата и кои като "щастливо губещи". Това би имало значение за разределението на отборите по време на жребия, който ще се тегли на 7 февруари.

В Топ 16 трябваше да продължат най-добрите 8 отбора от ФИБА Къп и 8 отбора, отпаднали от Шампионска лига (заели 5,6 място).

Левски Лукойл също има теоритичен шанс да продължи в Топ 16, защото три отбора в групите на ФИБА Къп са с по една победа.

До момента в срещите между двата отбора Балкан има 2 победи и 3 загуби от "сините". Кой ще спечели днес, предстои да разберем след 19:00 часа. Мястото е зала "Универсиада".

Източник: balkan-basket.com

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete