Петък, 26 Април 2024, 22:04

Баскетболният "Левски": За всички ще е по-добре да детронираме "Лукойл Академик"

29 Май 2014, 08:41
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 1895 3


Новият президент на баскетболния "Левски" Леонид Гайдаджиев заяви, че за всички би било по-добре сините да станат шампион. Изказването му дойде в навечерието на третата среща с "Лукойл Академик".
След мачовете в Самоков резултатът е 1:1 победи, а от тази вечер спорът за титлата се мести в "Универсиада".
Според Гайдаджиев "за всички, които обичат баскетбола и които влагат средства и усилия за развитието" му, ще е добре "Левски" да свали "Лукойл Академик" от върха. Така останалите ще могат да се надяват и да вярват, че няма непобедими отбори и вечни шампиони, смята той.
Президентът на сините отхвърля твърденията, че "Левски" има влияние върху българската федерация и съдиите. Той припомня, че "Лукойл Академик" е неизменен шампион в последните 11 години, въпреки че в последните четири-пет сезона воденият от Константин Папазов отбор е основен съперник.
"От 2009 г. ("Лукойл Академик") има сериозен конкурент в лицето на ПБК "Левски". При това сериозно финансово и организационно присъствие на ПБК "Левски" "Лукойл Академик" държи шампионския връх. От 2010 г.  във всички финални серии е излизал победител срещу нашия отбор. Ако нашият треньор Константин Папазов имаше някакво влияние над съдиите и БФБаскетбол, отборът ни щеше да стане поне шампион, но това не се случи", се казва в обръщението му.
Според Гайдаджиев в момента "студентите" са започнали натиск срещу федерацията и съдиите. По думите му "Левски" ще положи всички усилия да стане шампион още тази година, защото сезонът е успешен. "Искаме да зарадваме нашите фенове за 100-годишния ни юбилей. Нашите фенове показаха на 23 май какво и колко могат."
След серията грозни обиди, съпътстващи финалната серия в баскетболното първенство между "Левски" и "Лукойл Академик", дойде ред да бъде използвана и древна мъдрост. Гайдаджиев завърши своето обръщение с думите Panta Rei - всичко тече, всичко се променя.

Източник: Дневник

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: CSKA 29 Май, 08:52

    Ami prav e...stiga 12 godini miene i zatvarqne na o4i i usti...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Май, 09:09

    От трън та на глог.Единия олигарх да си отиде и да дойде другия.Гайда ли си ,дудук ли си?Що не си одиш в Македонията ами си дошъл да правиш свирки на Банкера и олигофрена Тити.Абе тия македонци са опасна напаст включително и нашия Ацо,който сам загуби няколко мача.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Май, 09:40

    Като толкова сте се загрижили за юбилея си,поканете 100-йчо Младенов,той най много Ви е допринесъл за "славата",особено тази година.А олигофрена си го пратете на ремонт,ще се побръка този "специалист".Нали беше и тук и видяхме колко пари струва Ревльо Плачлев! :lol: :lol: :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete