Петък, 26 Април 2024, 05:42

Бенковски Костенец и ОФК Елин Пелин не се победиха в дербито на ОГ София Изток

13 Април 2019, 18:28
(0) (0)
Елин Пелин - Спорт
Прочетена: 1561 0


Дербито за първото място в ОГ София Изток между отборите на „Бенковски” Костенец и ОФК „Елин Пелин” завърши 1:1. Мачът се игра в Костенец пред около 200 зрители. Резултата откриха гостите от Елин Пелин в 35 минута с гол на Милко Маринов, който вкара от въздуха след центриране от пряк свободен удар. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка. Второто полувреме беше по-динамично. „Бенковски” успя да изравни в 73 минута с красив гол от задна ножица на Йордан Йорданов. До края въпреки опитите и на двата отбора да стигнат до победно попадение, това така и не стана и те поделиха по една точка, с която интригата за първото място в групата се запазва. Двата отбора са с еднакъв брой точки, но ОФК „Елин Пелин” са с предимство в преките двубои и с мач по-малко.

Състав на „Бенковски” Костенец: Тони Димитров, Васил Леков, Петър Ланджев, Васил Вучков, Траян Котларов, Светослав Котларов, Марчо Маринов, Радослав Златков, Георги Костов, Йордан Йорданов, Веселин Генев.

Състав на ОФК „Елин Пелин”: Илиян Бръзваров, Калоян Стоилов, Камен Ачов, Йордан Искрев, Милко Маринов, Деян Костадинов, Илиян Трайков, Илия Русинов, Костадин Насков, Юлиян Христов, Антон Димитров.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОГ София Изток , ОФК Елин Пелин

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete