Петък, 26 Април 2024, 14:15

Благотворителна футболна среща на ОФК “Костинброд – 2012” и ФК “Петърч”

26 Септември 2017, 08:45
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 2253 0


На 22.09.2017 г. от 16:00 часа на стадион “Бенковски”, кв. Маслово се проведе благотворителна футболна среща в подкрепа на Цвети Соколова. Поводът, по който всички се събраха на стадиона е изключително важен и животоспасяващ за едно дете от нашата община. Всички се присъединиха към кампанията на инициативния комитет “Да помогнем на Цвети Соколова”, подкрепена от община Костинброд. Идеята на това събитие възникна по инициатива на бивш футболист на ОФК “Костинброд – 2012” и на ФК “Петърч” – Борислав Борисов. Двата футболни клуба се включиха безрезервно, като присъединиха и ветераните на двата отбора. Инициативата бе подкрепена и от БФС в лицата на Валентин Чакъров и Петьо Дончев.

На събитието присъстваха: г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС Костинброд, г-н Борислав Борисов – кмет на с. Петърч, г-н Васил Цветков – народен представител от 44-то Народно събрание, г-н Иван Божилов – кмет на район “Илинден”, гр. София, г-н Петър Цветанов – президент на ФК “Петърч” и г-н Александър Гидионов – президент на ОФК “Костинброд – 2012”. Съдия на срещата беше г-н Ангел Димитров от БФС.

Г-н Трайко Младенов призова всички "нека кампанията продължи с това силно темпо, което е в момента…нека бъдем обединени, нека бъдем българи и костинбродчани и да помогнем на Цвети."

Вход за срещата нямаше, но имаше представители от Български младежки червен кръст с кутии за дарения, в които всеки който желае, можеше да дари средства. Всички събрани средства от мероприятието ще бъдат преведени по сметката на Цвети Соколова.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete