Петък, 26 Април 2024, 06:19

Бюрото по труда – Ботевград набира строители за Израел

14 Март 2012, 16:16
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4565 3



Агенцията по заетостта – Ботевград набира професионални строителни работници за временна заетост в Израел. Това съобщиха за „Балканец” от агенцията. Максималният срок на заетостта на наетите работници е 3.5 години считано от датата на първото им влизане в Израел.
Търсят  се  работници в следните области: кофражи (индустриален строителен кофраж, дървен кофраж),  арматури (задължителни са познания за четене на строителни планове), керамични облицовки по подове и стени (задължителни са познания за четене на строителни планове),  мазилки.
Кандидатите трябва да са граждани на Република България, да са на възраст между 25 и 47 години, да не са работили до момента в Израел. Необходимо е желаещите да нямат роднини от първа степен работещи в Израел (с изключение на братя и сестри), да имат чисто съдебно минало, да са медицински и физически подходящи за усилена работа в строителния сектор при израелските климатични условия, включително и за работа на височини, както и  да не страдат от определени  заболявания. Това са  туберкулоза, хепатит, сифилис, гонорея и  СПИН.

Кандидатите трябва да отговарят на едно от следните условия:
1. Работници, които имат завършен курс на обучение за строителни работи в учебно заведение /лицензирана обучителна организация/ и имат минимум три години трудов стаж в една от изброените по-горе области, следва да подадат в Бюрото по труда (БТ) -Ботевград комплект от следните документи:
1.1. Заявление за кандидатстване (по образец). Имената в заявлението се изписват на латиница, по начина на изписването им в задграничния паспорт.
1.2. Заверено от БТ копие на диплома или удостоверение за завършено професионално образование/обучение.
1.3. Заверено от БТ копие на трудова книжка/осигурителна книжка с отразен трудов стаж по професията/специалността. В случай, че в трудовата книжка е отразен стаж като „строителен работник” или „общ строителен работник”, а лицето е работило по една от посочените по-горе специалности, се представя служебна бележка от работодателя, при който е работило лицето.
1.4. Копие на личната карта

2. Работници, които нямат завършено професионално обучение, но имат най-малко пет години доказан трудов стаж в една от изброените по-горе области, следва да подадат в БТ-Ботевград комплект от следните документи:
2.1. Заявление за кандидатстване (по образец). Имената в заявлението се изписват на латиница, по начина на изписването им в задграничния паспорт.
2.2. Заверено от БТ копие на трудова книжка/осигурителна книжка с отразен трудов стаж по професията/специалността. В случай, че в трудовата книжка е отразен стаж като „строителен работник” или „общ строителен работник”, а лицето е работило по една от посочените по-горе специалности, се представя служебна бележка от работодателя, при който е работило лицето.
2.3. Копие на лична карта

За повече информация може да се обърнете към  Бюрото по труда в Ботевград.

снимка: www.podkrepa-varna.org


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 28 Март, 20:23

    :x :x :x :x :x :x :twisted: :evil: :x

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Март, 20:28

    ako vi se raboti po 12 4asa na 40 gradosa i za kapak se pribere6 v furgon s o6te 4 kolegi da ne govorim za krastavite kotki i vonia6tite kitaici molia zpoviadaite evreite ste vi priemat s radost.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Май, 14:20

    Ako vi se raboti bez osigorovki i bez rabotno vreme,v pove4eto slu4ai i bez pari si ostanete v maika БЪЛГАРИЯ. :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete