Събота, 27 Април 2024, 04:17

Чавдар Етрополе : Септември Симитли-мач без всякакви достойнства

2 Септември 2018, 10:57
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2014 1


Мач, в който футболната игра бе на второ място, отбелязан бе един случаен гол и много грозни за гледане ситуации, това за съжаление са запомнящите се акценти от срещата между Чавдар Етрополе и Септември Симитли, която двата отбора представиха вчера /1 септември/ на централния стадион в Етрополе.
Когато трябва да предадеш случилото се на определено място, а в последствие се оказва ,че въобще няма нищо общо с това за което си отишъл и това за което присъстват любителите на футбола се получава малко безсмислено да бъде описано.
За пореден път станахме свидетели на недостойни прояви на спортисти, незачитане на правилата на игра и демонстративно поведение на треньори и всичко това в сметката на гостуващата формация от Симитли.
Срещата бе от 5-ти кръг на първенството в Югозападната Трета лига с начален час 17.00ч. и донякъде първото полувреме отговаряше на това, за което бяха излезли двата тима. Отборът на Чавдар има спокойствие и самочувствие, когато играе домакински мачове, подкрепян от фенове, както винаги и определено бяха по-добрия състав на терена, но късмета не бе с тях в този мач. В 14-ата мин., Николай Ботев имаше прекрасна възможност да открие резултата, но противников футболист изби топката от голлинията, а минута след това гостите можеха да поведат, но отправения удар срещна напречната греда на врата пазена от Христо Матев. Единственото попадение в тази силно казано футболна среща, дойде в 21-ата мин. след едно разбъркване в полето на Чавдар пред вратарското поле. От тази минута до края на мача имаше пазене на преднината с всевъзможни средства и бавене на времето /от страна на Септември Симитли/ и множество атаки на домакините от Етрополе, които така и не се оказаха успешни за гол. В края на първата част се стигна до принудителна смяна, като от състава на Чавдар излезе Сотир Илиев, заменен от Йордан Йовчев и до тук с футболната игра.....
Второто полувреме беше като безкрайна игра на нерви, провокации, напрежение и сред 22-та на терена и по трибуните, където феновете бурно реагираха на съдийски решения и водеха спорове помежду си и нищо, което да наподобява нормална футболна игра. Основната роля на тима от Симитли бе да падат при всяка възможност с видима демонстрация на някакви нарушения срещу тях, а домакините трябваше да опитат все пак да играят футбол и да търсят реализация на своите атаки, но това беше мисия почти невъзможна. Десетки спирания на играта, постоянни пререкания, наказателни картони, предупреждения към треньорски щабове, обиди и реплики грозни за слушане, съдийски решения, които допълнително нажежиха обстановка. Един от най-куриозните моменти бе, когато вратарят на гостите просто седна терена, видимо изглеждайки добре, но искайки лекарска помощ!
В крайна сметка победата отиде при Септември, а присъстващите на ст."Чавдар" ще има какво да обсъждат до следващия мач на своя отбор.
Състав на Чавдар Етрополе: Христо Матев, Сотир Илиев, Васил Бънов, Александър Събев, Георги Атанасов, Калоян Радков, Виктор Пенчев, Николай Ботев, Николай Иванов/к/, Иван Мишев, Симеон Вешев и резерви: Милен Георгиев, Калоян Тодоров, Ивайло Величков, Михаил Михайлов, Йордан Йовчев, Денислав Ганчев, Владимир Тачев.
Ст.треньор :Красимир Стоев

Състав на Септември Симитли: Иван Димитров, Методи Илиев, Асен Топузов, Ивайло Иванов, Любомир Илиев, Владимир Гогов, Кирил Домозетски, Кирил Георгиев, Кирил Николов, Лъчезар Иванов, Борис Божинов и резерви: Илиян Узунов, Тихомир Костурков, Анатоли Георгиев, Веско Весков, Христо Петров, Васил Христов, Димитър Валентинов.
Ст.треньор: Спас Стоименов

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Септември, 01:11

    Клюна не коже да си подреди състава !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete