Неделя, 26 Януари 2020, 12:58

Четвъртото риболовно състезание събра риболовци на язовир "Маслово"

22 Септември 2019, 12:40
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 379 0


На 21.09.2019г. община Костинброд, заедно с Общински съвет-Костинброд, организираха състезание по любителски риболов на язовир „Маслово”, гр.Костинброд.
Правилата на днешното състезание бяха по същия регламент, както миналогодишния – със съдии, номерирани риболовни места, жребий, статуетки за класиралите се и подаръци от спонсор – рибарски магазин "Николай Николов". Риболовното състезание влиза в празниците на града, посветени на „45 години град Костинброд“ и по този повод всеки участник получи по Кока Кола и Фанта от спонсорите ни Кока Кола Хеленик БКБ.
Председателят на Общински съвет-Костинброд д-р.Атанас Тенев, заедно с общинския съветник г-н Живко Георгиев и г-н Борислав Станков бяха осигурили всичко нужно за риболовното състезание. На любителското състезание присъстваха и г-н Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов-зам.-кмет на община Костинброд и г-жа Даниела Станкова- общински съветник в община Костинброд, г-жа Мариана Коцева – управител на общинското дружество „Нива Комерс” и Александър Спасов- директор на „Водоеми и пазари“-гр.Костинброд.
Състезанието започна точно в 9:00 часа според предварително обявената програма и завърши точно в 12:00 часа, след като беше даден старт от д-р Атанас Тенев. След това безпристрастните съдии бързо претеглиха и премериха улова на всеки участник и се премина към кулминацията на събитието – официалното награждаване.

Първи получиха отличията си в категория „Най-голямо количество риба“:

Първо място: Александър Петков с награда статуетка и рибарски стол;
Второ място: Иван Тодоров с награда статуетка и макара;
Трето място: Владислав Петков с награда статуетка и куфар за принадлежности.

Награда имаше и за най- възрастен участник. Отличен беше 69-годишния Димитър Николов, който спечели кофа за риба. Статуетка за най-малък участник отиде при Владислав Петков на 7 години, който получи директен телескоп. Статуетка „Най-голяма риба“ отиде при Душко Найденов, който спечели кеп.
Специалните награди бяха изключително заслужени и с уникални подаръци, осигурени от общински съвет-Костинброд и спонсорите на състезанието.
Награда от Кмета на община Костинброд за „Купата на Костинброд” отиде при Виктор Борисов. Журито определи тази награда за най-преспективния рибар на днешното състезание.
Наградата от Общински съвет-Костинброд и чанта за риболовни принадлежности отиде при Иван Тодоров. Той улови най-голям брой риби – 45 броя.
Всички останали участници останаха с удоволствието от хубавия ден сред уникалната природа на язовир „Маслово”, гр.Костинброд.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (1)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (191)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (18)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (15)
70% Complete
Мир по Земята (33)
70% Complete