Събота, 27 Април 2024, 05:48

Дъщерята на Майкъл Джексън отива в интернат за проблемни деца

8 Юли 2013, 14:06
(0) (0)
Свят - Жълто
Прочетена: 2575 2


Дъщерята на Майкъл Джексън – Парис, ще бъде изпратена в интернат за проблемни деца. Режимът в него ще може да я изолира от пагубното влияние на интернет.
Семейството на Парис е решило да изпрати 15-годишното момиче във възпитателно заведение за трудни деца, информира lifenews.ru с позоваване на американски медии. Парис ще замине за интерната в щата Юта веднага щом приключи специализираното й лечение в болницата при Калифорнийския университет.
Решението е било взето солидарно от майката на Парис – Деби Роу, и баба й Катрин Джексън, която е официалният й настойник. Наскоро Парис направи опит за самоубийство след като научи, че Майкъл Джексън може да не е биологичният й баща.
 
Близките на момичето вярват, че в интерната тя ще бъде защитена от влиянието на социалните мрежи, както и от интереса на медиите. Според фамилията тези влияния са разрушителни за психиката на Парис. Тя е силно депресирана от информациите с нови подробности около смъртта на Майкъл Джексън и е възможно да направи друг опит за самоубийство.
 
Парис ще постъпи в интерната Diamond Ranch Academy, който е специализиран за тийнейджъри с проблеми на възраст 12-18 години. Предполага се, че режимът и общуването със себеподобни ще й помогне да преодолее депресивните си състояния.


Източник: http://kliuki.bg/

Коментари (2)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: az dilqna 3 Януари, 10:58

    mene me zapla6vat 4e 6te me pratqt tam za6oto az sam s druden xaqrakter no nqma da me :evil: pratqt tam :?: :uups: :Pnqma

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Юли, 15:36

    :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete