Петък, 26 Април 2024, 19:53

Делегация от Озерски муниципален район е на посещение в Софийска област

22 Май 2012, 14:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2090 0


В периода от 20 до 25 май 2012 г. делегация от Озерски муниципален район, Московска област, Руска федерация  е на посещение в Софийска област. 
 На 21 май 2012 г. г-н Красимир Живков посрещна в Областна администрация на Софийска област представителите на Озерски район – г-жа Наталия Ренгевич – заместник глава на администрацията на Озерски район и г-жа Валентина Петрова – началник управление на дейностите в администрацията на Озерски район. На срещата бяха обсъдени възможности за бъдещо сътрудничество и побратимяване между Озерски район и общини от Софийска област в духа на традиционните силни връзки между България и Руската федерация. По-късно в Посолството на Руската федерация се състоя официална среща с Негово Превъзходителство  Юрий Исаков – извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация в България, на която делегацията беше придружена от Областния управител г-н Красимир Живков.
По програма делегацията ще посети общините Долна баня, Елин Пелин, Копривщица, Пирдоп, Правец и Ботевград. Гостите  ще се включат в Закриването на Влайковите дни в Пирдоп на 23 май 2012 г и чествания на 24 май – Денят на славянската писменост и култура в Ботевград.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete