Петък, 26 Април 2024, 03:46

Ден на отворените врати в Граммер АД

4 Октомври 2018, 18:26
(2) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5609


На 22 септември 2018 година Граммер АД, един от най-големите работодатели в региона на Ботевград, организира Ден на отворените врати. На него бяха поканени всички работещи в предприятието и техните семейства. Целта беше всеки да покаже работното си място на най-близките си хора, те да могат да видят условията на труд и къде прекарват голяма част от деня си техните родители, деца или партньори. Интересът към събитието беше много голям, като Граммер посрещнаха повече от 750 гости.

След приветствието от страна на директора на завода, г-н Метин Дениз, Граммер раздаде подаръци на служители с кръгли годишнини в компанията през 2018 година. Последва обиколка на производствените участъци, при която служители на компанията разказаха за производствения процес и показаха продуктите, които фирмата произвежда в България. Гостите бяха изпратени със специално подготвен кетъринг.

По време на събитието бяха организирани занимания за децата – рисуване на лица, изработка и рисуване на фигурки, плетене на гривни и др. За малките ни гости, които бяха почти 350, бяха подготвени сладки изненади.

В Граммер работят около 900 човека, като те са представители на десет общини.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete