Сряда, 21 Август 2019, 11:27

Денят на Съединението и кинеложка изложба в с. Петърч

6 Септември 2016, 18:39
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 774 1


В с. Петърч почетоха националния празник с поднасяне на венци на паметника на загиналите във войните от селото. Петърч е дало както участници, така и жертви във войната за защита на Съединението - Сръбско-българската. Кметът на Петърч Борислав Борисов, областния управител Росица Тодорова, кметът на Костинброд Трайко Младенов и граждани почетоха паметта на загиналите в национални борби жители на Петърч. 
По традиция на днешния ден в с. Петърч се провежда и изложба на кучета от различни породи, както и зоо-изложба на различни породи зайци, гълаби, петли и кокошки. В присъствието на представително жури с български и чуждестранни международни съдии се оценяват породистите качества на кучета, чиито собственици са от цялата страна и от чужбина. Организаторите бяха подсигурили купи, а награди за участниците под формат на различни видове кучешки храни бяха предоставени от редица спонсори.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Ботевград 6 Септември, 20:26

    Поздравления за коресподента на Балканец в Костинброд! Много новини бълва за това населено място (дето аз не го знаех къде е). Това е доказателство, че е способен. Дано го преместят скоро в Ботевград, че да има повече новини от града ни.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (10)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (10)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (234)
70% Complete
Не (136)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (299)
70% Complete