Петък, 26 Април 2024, 13:29

„Деца подаряват книги на деца“ в Центъра за настаняване от семеен тип гр. Правец

14 Декември 2017, 18:01
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2125 4


Една дълго замисляна инициатива бе осъществена вчера в Центъра за настаняване от семеен тип гр. Правец. Ученици от 8 а клас при ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ посетиха потребителите на Центъра в гр. Правец, за да ги зарадват преди идните Коледни празници, носейки им книга. Идеята е възникнала в час по български език, когато при обсъждане на тема за публично изказване „Съществува ли доброто днес?“ всички решили, че искат да зарадват и други деца с нещо любимо за тях, в случая любима детска книга. В продължение на две седмици учениците са събирали детски книги, за да може преди идните празници да ги занесат.

След учебните занятия учениците от Гимназията бяха посрещнати радушно от персонала и децата в Центъра. Това е първата среща на осмокласниците с децата, но обещаха да не бъде последната. След като се запознаха и разгледаха книгите заедно, започнаха да правят планове при следващата среща какво ще пеят, а учениците какво да им прочетат.

С много усмивки децата от Центъра изпратиха своите гости.




Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Декември, 18:11

    Евгени,до кога ще търпиш такива отрепки като Мимоза Иванова.Тя толкова години не се наяде.Намери си квалифицирани и достойни кадри

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Декември, 22:40

    И тук ли няма да се зарадвате на децата, а ще търсите кусури на персонала? Бъдете добри поне по празниците. Не учете децата на злоба и интриги, а ги поощрете, в това което правят. Браво деца! Весели празници и бъдете живи и здрави.

  • Отговори (4) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Декември, 23:16

    По-добре да бъдат забранени коментарите под мероприятията, които се осъществяват в града по какъвто и да е повод отколкото да четем грозни и обидни такива. Те не са обидни само за хората, за които се пише, но са по-обидни за тези които са се потрудили да направят нещо добро и красиво, така както са направили и децата от училището в дома и в детската градина. Браво на децата и на ръководствата на трите учебни заведения. Весели празници!

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Декември, 16:57

    Коледа е вълшебство! Огромно е удоволствието да видиш книжки за подарък . Затова голямо благодаря на децата и тяхната умна и красива госпожа .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete